:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 1.11.02 ::

Nebezpečný anihilátor míří ku Praze

- proč, jak, co, kde, kdy aneb hip hap hop aneb krátký průjem
- vlakem jede smrt
- zajímavé skutečnosti

Proč, jak, co, kde, kdy aneb hip hap hop aneb krátký průjem

Krátký průjem: Jsem ze Slezska, nejkrásnějšího kraje celého světa, ale nyní se z jistých masochistických důvodů nacházím v Praze. Tato okolnost souvisí i částečně s prací, kterou jsem nedávno změnil. Pohybuji se ve sféře, která se honosně nazývá zákaznický servis, sami však dobře víme, jaké je její pravé jméno a nešťastnou náhodou už delší čas dělám vedoucího skupinky tu více či méně postižených defraudantů. Věk balancuje na rozhraní smrti a zrození, pokud budeme brát v úvahu, že podlí lidé se dožívají maximálně 50-ti let.

Vlakem jede smrt

Jeden z mých nejstarších kamarádů, ne věkem, se rozhodl, či snad jej donutily okolnosti, že najde své nové místo ve společnosti v Praze. Pracovně je nazýván geolog, zloděj-vrah nebo také pan B. Praho střez se! A já také se musím mít na pozoru. Již končí mi poklidné sedánky u dvou piv a přečtení novin. Vidím, že nyní mé vnitřnosti budou úpět. Jak je to v jednom vtipu: tak a je to na tobě slezino. Očekávaný příjezd pana B. je v neděli odpoledne. Již teď se mi klepou kolena. Očekávám, že cestou vyvraždí celý vlak, kromě několika krásných slečen, které si doveze v batohu již značně poškozené. Nedivte se strávil mnoho času v místech, kam lidské auto nikdy nevkročilo. Tedy v hlubinách země. Hlavou se mi prohánějí staré vzpomínky nad celonočními dýchánky nad lahvemi Seliko vodky s modrou etiketou, na které bylo napsáno výstižně Vodka. Pracovně jsme ji nazývali Blue label. Kdo pamatuje tento denaturák jistě ví. O dalších skutečnostech budu informovat. Pokud budu schopen.

Zajímavé skutečnosti

Včera jsem shlédl socialistický Trainspotting z roku 1984 - Láska z pasáže. Po půl roce zapnu televizi a on tam takový skvost.
Další. Včera podal jeden z mých defraudantů výpověď. Lépe řečeno krásná defraudantka. Ach jo. Co naplat, budu na pracovišti krásný jenom já.
Další. Dnes mám schůzku s masovým vrahem všech baníkovských fanoušků panem D. Nechápu jak to, že jsem ještě živ. Asi proto, že jsme byli kolegové a časem jsme začali společně navštěvovat pohostinská zařízení nevalné úrovně, kde jsme rozjímali na smyslem bytí, do zavírací doby. Dnes je pan D. shodou okolností také velitelem skupinky podlých defraudantů ve stejné žánrové oblasti práce jako já. Dobře mu tak. Má co chtěl. Já ho varoval.
Další za sportu. Sparta včera předvedla opět výkon nad hranicí svých možností a brutálně rozdrtila neporazitelný a světoznámý celek Denizlispor ukrutným rozdílem 1:0. No jo, ale je pravda, že Baník poháry nehraje.
Další z kultury. Na Manic Street Preachers opět nejdu. Snad to vyjde příště. Minule, když měli přijet, což se nakonec nestalo, jsme již byli s panem D. na cestě pro vstupenky, když on se zadíval do programu a pravil: "hele, co je to to ZRUŠENO u Manic Street Preachers?" A já se stoickým klidem opáčil: "to bude předkapela".

Čest práci


:: zprznil: Karl 08:02 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch