:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 4.11.02 ::

V Opavě je sníh

- pátek
- sobota
- neděle
- zajímavé skutečnosti

Pátek

Jak již jsem avizoval, proběhlo v pátek setkání s D. a jinak se toho moc nestalo. Měl jsem pohovory s adeptkami na defraudanty, projezdil jsem půlku Prahy a pak jsem čekal asi hodinu na Národní třídě na osobu, která jela z Karlova náměstí, aby pak nakonec došla pěšky. Pro pražské docela zajímavý časový údaj. :-)
No a pak už jsem mířil do oblíbené stolovny, kde byl sraz s D. D. přišel i s G., který byl ovšem nemocen, tudíž snědl bramborákovou pizzu a odebral se domů, kde, dle svých slov, onu pizzu vyzvracel. Není každý den posvícení. My s D. jsme gerojsky pokračovali až do zavíracích hodin, tudíž naše účtenka se plnila až k prasknutí. V průběhu večera jsme se dostali do emočně vypjaté debaty, na jejímž zavěru jsme odletěli do jůesej. :-)) Jinak D. hrozivým hlasem pravil cosi o tom, že se stane pravidelným přispěvatelem na těchto stránkách, takže se máme na co těšit.
PS: a D. pravil: "no a jak jsem byl ráno tak rozespalý, tak jsem si nechal ty trenky co v nich spím, tyhle světlemodré s růžovýma vlnkama"

Sobota

Celý den hýrousytrojka, proto jsem přivítal výzvu G. na zahrání si fotbálku. Při hře vyzval G. dvojici fousatých rokerů a jelikož G. tuto hru neovládá, byl výsledek na mě. I přes mé obrovské nasazení jsme prohráli 5:6. G. se ovšem zachoval čestně a prohrané nápoje vzal na sebe.

Neděle

Očekávání B. Kolem čtvrté SMS o neočekávaných okolnostech a příjezdu v pondělí. Mimochodem, teď mi volal, že mu ujel vlak a přijede zítra. :-) Jsem v klidu. O vánocích se s ním potkám v Ostravě. :-)) Návštěva bývalého pracoviště a neodbytný pocit sevřeného žaludku. Poté setkání s A., který mi vyprávěl o tom, jak v Německu pobíhal po obrovských masokombinátech, kde zaměstnanci dloubali mrtvolkám očička a jedli u toho svačinu. To je hned.

Zajímavé skutečnosti

Dnes jsem dostal mailem vtip, strašně sprostý, od bývalé spolubojovnice M. Odepsal jsem ji, že to bych tedy od ní nečekal a ona kontrovala mailem, ve kterém dokládá, že tím zaskočila více lidí. Byl tam přiložený mail od její velitelky V., která píše: "že, něco takového by tvá mandlová očička neměla ani vidět a tvá malinová ústa vyslovovat....". No teda děvčata, Vy mne ale překvapujete. Nic proti, ale ten věkový rozdíl. :-))
Další z politiky. Dlouho jsem uvažoval nad bilbórdem jednoho politika se sloganem: Město bude čisté. Už vím, co mi to evokovalo. Jednu píseň od fujskinhedské kapely Valašská liga, kde se zpívá o čistém městě a takové ty další jejich známé blekoty. Co bude dál pane politiku? Čistá republika? Nebo snad, jak naznačuje i název oné písně - Čistej svět? :-)

V úctě

:: zprznil: Karl 15:19 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch