:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 30.12.02 ::

Co se stalo?

20.12.02 – Nákup knih, které věnuji rodině a budu doufat, že si je přečtou. Čekání na pana B. v obslužně U Hubatků, kde mi nějaký démonický Slovák líčí průběhy filmů a seriálů, které shlédl na Nově nebo na videu. Krátký střih: no byli tam ti kanibalové a ti řezali do těch Britů, Angličanů a Japonců. A pak se do sebe pustili Britové a Angličani a jeden z těch Angličanů se stal guvernérem těch kanibalů, no a tak jako žrali ty jejich mozky, to víš kanibalové, no a moja manželka, co se na to dívala se mnou, šla blít. Ti řeknu, kurva také filmy by měli dávat v televizi.

21.12.02 – Odjezd z Prahy – průjezd ValMezem, důležitým to železničním uzlem na trase Ostrava - ValMez - příjezd do Řepiště City. Setkání s G. aka Ing. Fatman v restauraci Na Hřišti. Po zdvořilostních pár pivech nutí inženýr Tlustý panáky. Mé chabé výmluvy neobstojí. Pozdní hodiny jsou již zamlženy, pamatuji si, že G. byl ale dřív nahadry než já. Příchod domů, kde probuzený otec častuje otázkou zda budu něco jíst. Já odpovídám, že spíš půjdu spát, sunu se na zem a cestou beru dva obrazy. Kvalita, jak má být.

22.12.02 – Dnes setkání s T. aka Ing. Chlupatý. Pojedu z metropole (Řepiště City) do střediskové vesničky (Vratimov) společně s Ing. Tlustým a mělo by proběhnout také setkání s démonickým IvoKarem, který likviduje své pracovní nepřátele výhružnými dopisy a pomocí nemanželských dětí, které dle svých slov, jejich manželkám sám dělá. Je to démon.
11:45 – pokus o rozchození a upgrade (zvýšení paměti ze čtyř na šest MB) mé 486ky. Bohužel paměťový slot si nerozumí s dvoumegovkami od pana D. Rozchození ovšem proběhlo úspěšně (vzpomínal jsem co to po mě ten CMOS chce), jdu smažit Wolfensteina.
15:16 – SMS od Ing. Tlustého, že možná dorazí i kouzelník, tedy Frank Lavor! No sakra, radši jdu ještě na toho Wolfa ať mám natrénováno.
22:31 – vskutku plodná debata to byla. Od smrtících úrazů jsme se dostali ke smrtícím úrazům v rodině. Vyhrál Frank Lavor, jehož bratranec spal ožralý z kola a zrušil si ledvinu. A když v noci říkal rozhadrovanému kamarádovi, že močí krev, tak ten mu oznámil, že to je normální – jdu smažit UFO.

23.12.02 – Odjíždím do Ostravy nakoupit chybějící dary, navštívit matku a setkat se s přijíždějícím panem B. a makabrózním Broukem Pytlíkem aka Kolenaik, který si prý přivezl svou švýcarskou ženu.
23:43 – tak Kolenaik si ženu přivezl, akorát se nechtěla s námi tj. Ing. Chlupatý, Ing. Tlustý, já a pan B. aka Líná Noha setkat. Tudíž jsem po návštěvě své matky setkal se D. aka Šňúrka a poté i se zmíněnými inženýry a pak zábava gradovala, ovšem já jako správný neznaboh jsem jim všem popřál smutné a nešťastné a se slovy, že stejně všichni přijdou do pekla jsem odjel do Repiste City. Každopádně je v plánu zítřejší každoroční setkání U Vraha, takže dle mého soudu nemusím být smutný, že jsem o něco přišel. Ještě než jsem odešel, tak dorazila B. se svým milým Baňkem, ale to už byl jenom takový podotek. Jdu smažit UFO.
PS: nemobilní neoperátor se na to vysral a já potvrdil kovošrotu, že u nich za nové peníze zůstanu. Kulva a sakra.

24.12.02 – Merry Xmas aneb smutné a nešťastné :-)

25.12.02 – OUT – to způsobené poštědrovečerní party U Vraha v Ostravě a rodinným obědem a návštěvou. Jenom si pamatuju, že jsme včera s Línou Nohou vymysleli, že nenarozené děti jsou potencionální alkoholici a potencionální kurvy a taky při pohledu na spícího bezdomovce v hospodě, kterému tekla solidní nudle z nosu, že vaří nudlovou polévku pro malou mlsalku. Jsme prasata.
PS: a přišel Kolenaik.

26.12.02 – Jím a jenom jím. A ležím a dívám se na TV. Jo a smažím UFO. No jo, přesedlávám na 486ku – povinnosti volají.

27.12.02 – Tak jsem včera zlomil svůj rekord v množství pozřeného jídla: na snídani uzené s kyselým zelím a bramborovou kaší, na oběd kotel segedínského guláše, na svačinu kuřecí řízeček s bramborovým salátem, na večeři maso tří barev s bramborovou kaší a na pozdní večeři uzenou rolku s kyselým zelím. To vše jsem prokládal cukrovím a večer jsem zalil pěti výbornými ostravárky v Díle s panem B. Docela fajn den.
Dnes stěhuju své věci k matce do Ostravy (sbohem má milá 486ko – potažmo UFO) a zítra mě čeká turnaj ve stolním fotbálku ve dvojici s Ing. Tlustým, se kterým tvoříme družstvo TJ Sokol 5:23. Kdo zná, ten ví.

28.12.02 – OUT – turnaj dopadl špatně.

29.12.02 – špatně, je mi špatně.

Haj hou

:: zprznil: Karl 08:57 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch