:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 12.12.02 ::

Hlava mele málo

Včerejší a dnešní večírek dopadl, jak dopadl. Můj plán, být o půlnoci doma, vzal o půlnoci za své. Stejně tak v jednu i ve dvě. Tudíž jsem byl o půl třetí doma jak na koni. Ale u mě to nebylo. Jinak atmosféra byla výborná, takže zkratkovitě: MM vypadala naprosto skvěle, akorát, že balila LK a ostatních si nevšímala. Jo a tančil jsem! LD mě vyzvala k tanci a dopadlo to tak, že jsme se předháněli v řečech, kdo hůř tančí. Nakonec to psychicky nevydržela ona a vyzvala k tanci svého velitele JM. TK byl skvělý jako vždy, to samé platilo o JV. KŠ tančila s démonem prvního patra MJ a pak oba někam zmizeli. RD byl po velmi dlouhé době v pohodě (asi proto, že dal výpověď) a skvěle jsme se bavili. No po těch hodně tekilích sanrajz mi to v závěru už moc nešlo (překlad – ten dobytek se tam ožral jako prase). Jinak mi B nabídla ať se vrátím do firmy a to na celkem zajímavé místo. Každopádně výpověď v místním kovošrotu se blíží, ať už půjdu zpět nebo k nejmenovanému nemobilnímu neoperátorovi. No co na to říkáte? Už Vás slyším, víte, že sprostě se nemá mluvit!

Ráno cestou do kovošrotu jsem potkal matku s velmi malým dítětem, které upadlo na zem a matka na to reagovala pořádně silnou peckou do hlavy dítěte. Moje řeč – mlátit dokud je čas, jinak se ty svině chodit nenaučí.

Zoznam i přes svůj proklamovaný slovakaismus zařadil mé stránky do svého katalogu.
Zato Seznam mě úplně zbláznil. Jak už jsem psal, tak mé ponožkové popisky ke stránce odmítli. Jednou i podruhé. Tak jsem zaslal žádost o registraci potřetí, tentokrát v bezponožkové verzi. Poté mi napsali, že zaregistrovali znovu všechny tři žádosti(!) a nakonec mi poslali mail, ve kterém mi oznamují, že mé stránky zařadili do svého katalogu. A to ve verzi druhé, kterou jsem tam posílal a už jednou byla odmítnuta. Bludiště!

Jdu spát

:: zprznil: Karl 15:21 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch