:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 5.12.02 ::

Tak tohle je porod

Tak a o novinky není nouze. Tentorkát sportovní, dopravní a obecné.
Sparta dostala nového trenéra tentokrát i ve fotbale. Po Lojzovi Hamczikovi v hokeji, nastupuje ne Letnou Jiří Kotrba. No určitě je to dobrá volba, podle mě stokrát lepší než pan Chovanec. Tady mi to nedá. Pan Chovanec je po ukončení kariéry u národního mužstva bez angažmá, poté nastoupí po delší době do Příbrami a najednou se s nabídkami roztrhne pytel. Samozřejmě za lukrativní odstupné. To mi nějak nehraje. Ale fotbal je byznys jako každý jiný, tudíž vydělávat se musí.
Včera jsem prožil na vlastní kůži dopravní kolaps v pražské dopravě. Skvělé, úžasné a jedinečné. Nic netušící jsem se kolem půl třetí vydal cestovat z centra na P6 ke Džbánu, kde jsem měl být o půl čtvrté. Padla spousta sprostých slov. Pak nazpět. Další sprostá slova. V šest jsem vyrazil z centra na Žižkov. Stále jsem ještě netušil co se děje a tak jsem chtěl nastoupit u ND na devítku. Tam mi bohorovný řidič sdělil, že pokud chci na Žižkov, musím na Lazarskou, odtamtud X-B na Masar. nádr. a poté náhradní dopravou na Nákl. nádr. Relativně v poho. I vydal jsem se na Lazarskou, kde čekalo mocmocmnoho velmivelmi nervózních lidí. Nebudu Vás zdržovat popisem jak první xko přijelo asi po dvaceti minutách a do dalších dvou jsem se nevlezl. Nicméně se mi asi po 40-ti minutách povedlo vypadnout (a to doslova) na Masar. nádr., kde čekalo mocmocmnoho velmivelmi nervózních lidí na náhradní dopravu. Nikdo nic nevěděl, autobusy žádné. Po dalších peripetiích jsem se konečně ocitl v X-9, která měla jet na Nákl. nádr. Poté co tento bus na Olšanském zahnul doprava na Floru, nevydržel jeden z cestujících a zařval: "Tak tohle je porod!" Vedle něj stojící paní ho utěšovala tím, že porod je daleko horší. A to ještě předtím než bus zahnul se jedna slečna vedle mne ptala kam to jede. Já ji řekl, že rovně na Nákl. nádr. Tudíž tato slečna na Olšanském vystoupila, aby na Floru došla pěšky. Myslím, že mě miluje. Za skvělou hodinu a padesát minut se mi podařilo vystoupit na Nákl. nádr. a byl jsem štěstím bez sebe.

Jenom takový pododtek - taky se Vám zdá, že všichni kolem Vás stárnou (věkem), včetně Vás, ale stále si zachováváte ty mladistvé názory? Třeba takový makabrózní pan D., se kterým pořádáme pravidelné páteční dýchánky, bude mít již 27. Upřímnou soustrast.

S pozdravem

:: zprznil: Karl 12:54 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch