:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 22.1.03 ::

Federální kriminální ústředna pátrá, radí, informuje

Dobrý den vážení diváci. Na úvod našeho vysílání vyhlašujeme pátrání po pohřešovaném reportérovi internetového bulvárního plátku Jen tak zlehka panu B. aka Líná Noha aka Jiří. Pohřešovaný se měl z reportážní cesty z Ostravy vrátit v pondělí 20.01.2003 a ohlásit se redakci, k čemuž však nedošlo. Jeho zmizení nám ohlásil šéfredaktor již zmíněného plátku, Karl Chytrak. Pohřešovaný byl naposledy spatřen v ostravské internetové, či co, kavárně, jak ve společnosti Ing. Tlustého odesílá jakousi elektronickou poštu. Co to je, to nevíme, ale to je bezpředmětné. Pohřešovaný Líná Noha je asi 120 cm vysoký, má bílé oči a modré vlasy. Váží asi 168 kg. Když se hodně opije, vypadá asi takto. Při posledním spatření měl na sobě růžové tepláky Adibas, bleděmodrý baloňák a na nohou černé důchodky. Jak nám řekl šéfredaktor plátku, nevylučuje se zde trestný čin neboť se uvedený redaktor mohl při svém pátrání dostat na stopu tajemných důkazů, svědčících o kontaktech ostravské radnice s Vesmírnými lidmi.
Pokud by někdo z diváků této relace mohl podat jakoukoli zprávu o pohřešovaném, nechť kontaktuje nejbližší služebnu FKÚ nebo redakci na mailové adrese.
Děkujeme za pozornost.

Také já děkuji FKÚ a nyní se, i v tomto truchlivém čase, kdy nevím nic o svém jediném redaktorovi, budu věnovat dalším nesmyslům:
Včera jsem zde zlinkoval odkaz na báječnou stránku, na které si můžete (nejen) vytvořit svou vlastní kapelu, která Vám bude hrát Vámi vybranou kombinaci krátkých melodií. Sám jsem se pečlivě dvě hodiny věnoval kombinování, abych pak další dvě hodiny spokojeně poslouchal výsledek. Ten si můžete prohlédnout zde. Ano – Adam na 5, HardcorePaul na 2, Amy na 3, EuroBastard na 3 a Milkbone na 4. Pokud někdo z Vás zplodil uchu lahodnější kombinaci, pošlete výsledek na známou adresu.

Zatím

:: zprznil: Karl 15:13 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch