:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 30.1.03 ::

Nohy z medu k ledu

Včera mi povídal pan D. skvělou historku. Bylo to z doby, kdy ještě chodil do školy (takže hodně dávno) a zaplatil si kurz angličtiny. Tenkrát to stálo tři litry, což byly docela slušné prachy. No a on tam chodil předtím, než šel do školy nebo na praxi, což bylo kolem půl sedmé ráno, někdy i dřív. Tak tam přišel, lehl si na karimatku, dal si sluchátka na uši a poslouchal relaxační hudbu při níž se měl uvolnit a poté mu masírovali anglická slovíčka do hlavy. Jenže on vždy u uvolňování usnul, jak byl nevyspalý a tiše si pochrupkával, zatímco ostatní naslouchali reprodukovaným slovíčkům a gramatice. A poté s ním vždy někdo zatřásl, vrazil mu papír se slovíčky do ruky, s tím, že se je má naučit. Další den, zase přišel, lehnul si na karimatku, usnul a tak dál a tak dál. Vyprávění končil slovy: Takže jsem se naučil hovno, ale báječně se tam spalo.

I všimnul si Lukáš vzniku Hů is hů? a nyní trčí mu nos do nebetyčné výše pýchou, poté co potěšil jsem jej komentářem k jeho osobě. :-)

Dnes jsem odpovídal zhruba padesáti osobám, že jim děkujeme za projevený zájem stát se operátorem ve zdejším kovošrotu, ale že nepostoupili do užšího výběru, podepsaná má maličkost. Pokud nějaký takový mail dorazil i k Vám, buďte rádi!

Tak zatím

PS: našel jsem pro Vás na webzdarma.cz hostující blog, dle svých slov - Blog dziewczyny z Krakowa, kdo umíte polsky neváhejte a navštivte. Docela dobře jsem si početl, akorát s tou polštinou už to není tak slavné. Tady Vás krapet naladím - 27.1.03 zde máme kulturu - Ewka mi pożyczyła "Dwie wieże" ... a 19.11.02 nemoc - Ehhh... boli mnie brzuch, od 3 dni. I ponoć mam też niezłą anginę.

:: zprznil: Karl 15:43 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch