:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 26.2.03 ::

Exkrement, fotbal a nějaké nesmysly při středě

Včera jsem si dle hesla „po práci legraci“ byl sednout s kamarádkou K. Jenže jsem byl tak unavený z toho celodenního nicnedělaní, že té legrace moc nebylo. Nazpátek jsem jel metrem a co nevidím. Stojí tam úplně ožralý postarší jetel, úplný exkrement. No a samozřejmě, že hned, jak mě spatřil, tak se vydal ke mně si povídat. Prostě pech. Znáte to, jen tak si jdete, snažíte se být neviditelní, ale jetel si jak na potvoru vždy vybere Vás. No přišel a spustil…ať prý řeknu ano nebo ne a pak že prý jestli jsem amerikán. Na můj nechápavý pohled odvětil – no to jsou lidi, co jim je jako tobě kolem TŘICÍTKY (!) a mají rádi ameriku…….ano, zabil jsem ho!

Již podruhé dočítám knihu Nicka Hornbyho - Fotbalová Horečka (ale tam to nekupujte, mají ji v Levných knihách za 75,- Kč) a podruhé jsem z ní unesen. Úplně popisuje to, co cítím já jako obyčejný fanoušek fotbalu a ne nějaký idiot, který tam chodí pouze řvát rasistické a antisemitistické výrazy a nejlépe se porvat. Nedávno jsem měl v jedné hospodě rozhovor se sparťanským rádobyfanouškem, který po zjištění, že mě zajímá pouze fotbal (a přitom jsem fanouškem Baníku), rezignovaně mávl rukou a pravil, že jeho jen bitky. Smutná je skutečnost, že to, co popisuje ve své knize Nick Hornby, je datováno do let osmdesátých a počátku devadesátých, zatímco my to zde zažíváme stále i v roce 2003. Každopádně jdu v sobotu na fotbal Baník – Sparta, tak se nechám překvapit, jak to dopadne.

A nyní pár zajímavostí. Já bydlet v Plzni, tak odtamtud zdrhnu. Přivezli jim tam óbržabáka. Prý sežere tři potkany denně, ale až jim zdrhne z klece, tak podle mě začne žrát i lidi! Pokud jste z Plzně a zrovna se chystáte prchat, vezměte to přes Aljašku, mají tam levně boty. No a konečně, pokud na tu Aljašku poletíte ve svém soukromém Migu, tak to neberete přes Rakousko – tam Vás vyfotí a možná zaplatíte mastnou pokutu při překročení rychlosti. No vlastně tím Migem radši neleťte vůbec, všude jinde Vás sejmou.

Hola hej


:: zprznil: Karl 12:45 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch