:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 3.3.03 ::

Jsem zpět, živ a zdráv

A to i přes různé komplikace, které mi osud nachystal do cesty, především ty přepravní. Ale popořadě. V pátek jsem se vydal cestovat EX Ostravan směrem do Ostravy a už v Pardubicích se porouchal vagón a nabrali jsme hodinové zpoždění. Mezitím co já cestoval, náš parlament zvolil Vaška Klasů za našeho préďu (to má být familiérně prezident :-). Když jsem dorazil do metropole severní Moravy a Slezska, k mému překvapení na mě nikdo nečekal. Všici se na mě vykašlali. Ing. Tlustý pravil, že je nemocen, aby mi pak s Línou Nohou volali z hospody Varna, že pijou pivo a zítra se potkáme. No nic.

V sobotu jsem se nemohl odtrhnout od televize, když Martin Koukal běžel stále rychleji a rychleji, až tu zlatou medaili dohnal. První den je Vašek zvolen préďou a hned máme zlato z MS v běhu na lyžích. To jsou věci. No a poté už jsem netrpělivě spěchal na Bazaly, kde jsem měl sraz s Ing. Chlupatým a mířili jsme na fotbalový match Baník – Sparta. Jelikož jsme si museli vystát frontu, vtrhli jsme na stadion až za stavu 0:1 a naskytl se nám pohled na Bazaly zaplněné málem až do posledního místa. Z důvodu, že jsme viděli naprosté prdlačky, hledali jsme s inženýrem místo, kde bychom viděli na celé hřiště a našli jsme jej v domácím kotli. Celkem jsem si říkal, zda nedostaneme přes držku. Naštěstí vše dobře dopadlo, nedostali jsme přes držku, hrál se vynikající fotbal, Baník vyhrál 3:2, bavili jsme se mexickými vlnami a já jsem si spolu s dalšími ostatními 18.000 hrdly mohl křičet: BANÍK!

V neděli ráno jsem se vydal na cestu zpět do Prahy s ostravskými házenkáři a jen pokažený autobus mi zabránil, abych s nimi dojel do Lovosic a shlédl zápas. Vystoupil jsem v Praze, oni do Lovosic dojeli i s pokaženým autobusem a prohráli, takže to zas tak nevadilo.

Potěšilo mě, že na mou páteční výzvu, došly jen odpovědi, že mám pokračovat. Největší úsměv na tváři mi vyloudil mail od Ofr(a) - Opovaž se na to vy....! Myslím, že ten člověk by měl dostat nějakou cenu. Vždyť jako první mi dal hlas do ankety o nejlepší osobní blog a teď takový mail. I když, cenu ne, to se teď rozdává všude. Dostane řád! Řád Jen tak zlehka I. stupně. Hned jak jej náš redakční grafik vytvoří, osobně mu jej zašlu mailem. Gratulujeme!

Hoj ahoj


:: zprznil: Karl 15:07 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch