:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 14.3.03 ::

Konec, poprava a další zvěrstva

Tak a je to tady, končí mi „placená dovolená“. Disky promazány, kancelář pomalu vystěhována, rozlučka uspořádána, co teď? Společně se slovy klasika si teď dáme Deli. :-)

Včera jsem pořádal rozlučkové posezení se svými podkolegy, kterým jsem dělal půl roku velitele. Samozřejmě jsem byl nejvtipnějším vypravěčem u stolu a jako vždy největší úspěch slavila má historka o popravě kohouta. Ještě jste ji neslyšeli? Tak dobře, zde je:
Jako malý kluk jsem byl jednou otcem vyzván, ať usmrtím kohouta, který měl být poté rozporcován na poživatelnější kusy. Otec se rozhodl, že jsem již dost velký na to, abych mohl provést tento čin, neboť stahovat králíky (již jím usmrcené!) jsem uměl. Ovšem pro mě to byl šok. Nedokázal jsem si představit, že bych toho kohouta chytil, položil mu hlavu na špalek a dobře mířenou ranou sekery mu odťal hlavu od trupu. Koumal jsem tedy nad řešením, které by oběma stranám dovolilo vyjít z tohoto souboje se ctí. A tu mě napadla spásná myšlenka. Zastřelím ho! Popadl jsem tedy vzduchovku a jal se zaměřovat pobíhajícího kohouta. První ranou jsem jej však trefil poněkud nešťastně, takže kohout pobíhal dál, akorát hlava mu poněkud klesla a kohoutek mířil směrem k zemi. Rozpoutal jsem kanonádu, ale již žádnou další ranou jsem jej netrefil. Tu se zjevil otec, který se vydal podívat, proč ještě nejsem zpět i s usmrceným kohoutem a nalezl mne v pozici mířícího střelce. Se slovy „to snad není pravda“ kohouta chytil, hlavu mu odseknul a zbavil jej dalšího trápení.

Uf, další zaměstnání za mnou, nové přede mnou. Nechám se překvapit, přeci jen, není nikdo prorokem nebo tak nějak. :-) Zítra, či snad v neděli se vydávám služebně do Ostravy a navrátím se až 23.03.2003. Stoprocentní update bude 24.03.2003, možná, pokud se mi zadaří, tak se nějaký spot objeví i tomto očekávaném hluchém období, každopádně budu své zážitky pilně zapisovat, ano notebook jede se mnou a budou zde zveřejněny. Věřím, že mi zachováte přízeň a 24.03.2003 se zde opět objevíte!

Přátelé, kamarádi, mějte nás rádi – Vaše Studio Kamarád


:: zprznil: Karl 10:26 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch