:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 23.4.03 ::

Ehm….tak tedy, ještě jednou a pořádně!

Nedá mi to a musím se ještě vrátit ke své návštěvě Ostravy. Za zajímavých okolností jsem totiž potkal člověka, kterého jsem kdysi znal od vidění. Byl to známý mých známých. Stojíme si takhle na zastávce Most Miloše Sýkory a čekáme na trolejbus, který by nás dopravil na Bazaly, když tu se ozve volání – chyťte ho, zloděj! – a zříme dva mladíky, přičemž jeden pronásledoval toho druhého. Vypadali již velice vyčerpaně, na základě čehož jsme usoudili, že musí běžet nejmíň z Muglinova. No a co myslíte, kterého jsem já poznal? Samozřejmě, že toho, který byl označen za zloděje. Je to smutné, ale je to tak. I když nám to smutné moc nepřipadalo, docela zákeřně jsme se tomu zasmáli. Jsme parchanti.

Mám novou televizi. Minulý čtvrtek překvapila majitelka bytu, který máme v užívání, otázkou, zda bychom nechtěli lepší televizi. No samozřejmě, že ano. Ten původní model byla totiž předpotopní Tesla, první typ, který měl dálkové ovládání. Tak jsem tedy se rozžehnal se starou televizí, odtáhl jsem tu těžkou krávu do kontejneru a netrpělivě očekával novou TV. Mám co jsem chtěl. Ještě starší Tesla s menší obrazovkou a bez dálkového ovládání. Je pravda, že má lepší obraz, ale bez dálkového ovládání jsem ztracen. Včera jsem takhle zkoušel sledovat bohatou nabídku čtyř základních programů a čekalo mě přepnutí z Marečku podejte mi pero na Odpočívej v pokoji. Poté co jsem tento úkon provedl, dopotácel jsem se naprosto vyčerpán do lůžka a televizi jsem vypnul násadou od smetáku.

V práci jsem provedl naprosto neškodné školení pár zaměstnanců, podle metodiky, kterou jsem vytvořil. Jaké bylo mé překvapení, když jsem byl po zjištění této skutečnosti konfrontován s tím, že ta metodika musí mít určitý tvar, nějaké záhlaví, také ji musí někdo zkontrolovat a schválit, že musím mít vyplněnou prezenční listinu, se všemi podpisy a samozřejmě, na to nesmíme zapomenout, musí všichni účastníci vyplnit dotazník, jak byli s průběhem školení spokojeni a jak naplnilo jejich očekávání. Byrokracii zdar! Bordel nesmí bejt!

S přátelským pozdravem


:: zprznil: Karl 13:30 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch