:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 24.4.03 ::

Včera není dnes a kosa není pták aneb deník válečného zpravodaje II.

Páteční večer je ideální chvíle k návštěvě příhodného restauračního zařízení a odreagování se po celotýdenním pracovním stresu. Proto i já se rozhodla dodržet heslo mého kamaráda: "Sex je pro chudáky, my co na to máme, chlastáme!" a plna očekávání usedla v naší oblíbené hospůdce. Spolu se mnou a mým mužem se "odreagovával" i náš známý - pan B.

V klidu jsme popíjeli, vedli řeči a večer příjemně ubíhal. To však jen do chvíle, než si k nám přisedli pan J. se svou chotí paní L.. Ne, že bychom byli zrovna nadšeni, ale nač hned kalit vodu. Dlužno ještě podotknout, že manželé J. a L. byli již dosti "upraveni" alkoholem, což nevěstilo mnoho dobrého. Pan J. je pověstný tím, že když se ožere, léčí si svůj mindráček: jsem silný chlap, všechny vás pobiju, pojď na paku atd...Pani L. si zas dálkově dodělává "zdravku", takže je z ní taková malá odbornice na všechny nemoci.

Ale zpět k věci. Popíjíme, mě a mému choti líčí paní L. vše, co jsem vůbec nechtěla vědět o operaci močového měchýře. A to tak, že velmi podrobně. U jednoho obzvláště nechutného detailu jsem ji přestala vnímat (pivo bylo dobré a drahé, není nutno se poblinkat) a zaposlouchala jsem se do hovoru panu B. a J.. Ne, že by to bylo víc intelektuální než močový měchýř, ale nebylo to alespoň tak nechutné. Řešili zrovna, zda malý drobný muž (t.j. pan B.) dokáže zpacifikovat, fyzicky, velkého a zdatného bijce (pan J.). Názory se velmi různily, až do chvíle, kdy pan B., který se zabývá asijským bojovým uměním, provedl jakýsi chvat a jeho natažené prsty pravé ruky se zastavily asi tak 5 cm od široce otevřených očí pana J.. Musím říct, že jsem se docela lekla, ale ne víc než pan J.. Ten s výkřikem:"Ty zákeřné prase!", zvedl pěst a udeřil pana B. do obličeje. Když pan B. padl na zem,zpozorněla i pani L.. Řekla bych, že pravě dokončila operaci "močáku" a vzápětí jí docvaklo, že na zemi sice leží pan B., kterého udeřil její muž (pan J.), ale že to patrně bude proto,že pan B. zaútočil jako první. (Rozumíte tomu?) Její výkřik:"Hajzle, ty jsi mi chtěl zabít muže!", mě překvapil. Já na jejím místě bych měla radost, kdyby se tak stalo. Ona však ne a radost neměl ani vrchní, který vzniklou situaci vyřešil promptním vyhazovem nás všech. Jaká nespravedlnost!!! Nejhůře však dopadl pan B.,kterému ještě ke všemu někdo ukradl mobil.

A jaké z toho plyne ponaučení?Asijské bojové umění a močový měchýř se prostě do hospody netahají. A mobily taky ne..


:: zprznil: Karl 19:06 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch