:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 23.4.03 ::

Válka je fuč, válečné zpravodajství ne

Tak nám, dle vyjádření amerických frontových jenerálů, skončila válka v Iráku. Co mě však zaujalo, byli váleční reportéři. A napadlo mne, že tyto stránky, by si také nějakého válečného reportéra zasloužily. A je to zde! Má sestra, dle jejichž slov, se život v O. opravdu dost často podobá životu na frontě, mé přání vyslyšela a bude nepravidelně zasílat své zprávy z fronty. První reportáž se týká nedávno proběhlých pohanských svátků, které slaví všechny křesťanské země, ano, jsou to velikonoce:

Tak jsem ty pitomé Velikonoce prožila bez větší úhony. Drobnou chybkou na kráse velikonočního pondělí ovšem byli naši milovaní sousedé - rodina pana V. Chlast dělá své. Nejdřív se rvali v bytě, pak svou akci přesunuli na chodbu. Já se krčila, lehce připosraná za dveřmi a čekala, kdy dojde k jejich prokopnutí, či zabití jednoho (nejlépe tedy všech) aktérů souboje. Asi půl hoďky se řezali jako koně. Nevím, zda a jak to zvládli, ovšem soudě podle krvavých stop na chodbě se to zřejmě neobešlo bez fyzické úhony některého z borců. Nicméně mě tato pondělní aférka navedla na jednu zajímavou skutečnost. Kdyby autoři seriálu o rodince Simpsonových viděli rodinku pana V., hořce by zaplakali a vrátili vydělané prachy. No jen si to představ (a vzhledem k tomu, že je znáš, ti to půjde snadno):

Pavel V. (Houmr) se vrací ožralý jako vepř domů, kde ho čeká jeho stejně napraná choť. Ta pod "vplivom" Vodky konzumní začne řvát a nadávat, načež vytáhne kudlu a vrazí mu ji do zad. Do této mely se zapojí i nejstarší dcera Andrea V. (Líza), která je asi v pátém měsíci těhotenství a taky začne ječet něco o ožralých prasatech. Prostřední dítě - syn Patrik (Bart) nereaguje, neboť toho času pobývá v nápravném zařízení pro mladistvé. No a ta nejmladší je tak tupá, že se jen usmívá a hraje si s panenkou.

No nekup to. Uvažuji o prodeji práv na film. Ovšem jen si nejsem jistá, zda by to spíš nebyl příběh Adamsovy rodiny. Ale je středa a já jsem se opět radostně zařadila do pracovního procesu, což je zase námět na jiný příběh (třeba Inženýrská 0dyssea).

Takže práci třikrát zdar!


:: zprznil: Karl 15:49 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch