:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 19.5.03 ::

Čertifikace není žádná sranda a mlčenlivost především

Dlouho jsem se neozval a nyní se pokusím vše napravit. Ještě, že v uplynulém čase situaci zachraňovala naše skvělá válečná zpravodajka HK. A ptáte se co se dělo? Mohl bych sice tvrdit, že jsem měl spoustu práce, což je samozřejmě pravda, že jsem byl nemocný, což je lež, že jsem rodil…no dobře. Zjišťuji, že začínám být poněkud volnější v psaní zdejších příspěvků. Co s tím? Aspoň mi napište, zda Vás to baví?!

Minulý týden se nesl v poklidnějším duchu a ani víkend nebyl výjimkou. Sakra, co to kecám, vždyť jsem po sobotní veselici přišel v neděli v sedm ráno. Samozřejmě, že za to jsem nemohl já, ale některé podivné okolnosti spojené s VelkýmJ. Kam ten vkročí, tam tráva deset let neroste. :-)

Dnes, jelikož pracoviště, kde usedám, čeká zítra a pozítří Velký den, jsem různé papíry, které nemají oficiální hlavičku, či co, orazítkovával textem „neřízený dokument“. Někteří z Vás možná již poznali, že Velký den se týká certifikace ISA a já jako správné budižkničemu orazítkoval všechny své nezřízeně rozbordelizované papíry po stole (pro jistotu i kalendář a všechny ty malé trhací papírky). Já totiž na stole nemám ani jeden dokument s oficiální hlavičkou, či co to je. Dokonce jsem z jednoho veselejšího cancu papíru udělal „nezřízený dokument“. Je to A4 s nápisem „Dnes má narozeniny…Gratulujeme! No a do té mezery jsem napsal JÁ a mám to pověšeno vedle monitoru. No a pak mám v podstatě každý den narozeniny – jak to říká Becherovka: „…každý den je důvod k oslavě..“.

Včera se mi povedlo velké faux pas. Zhruba ve 14:10 mi začal pípat telefon a s připomenutím události a na něm jméno jedné kamarádky, přesněji text: Rande s …. Celý rozespalý jsem začal přemýšlet co to má znamenat, kdy jsem si to tam zadal a vůbec. Inu nelenil jsem a oné dotyčné osobě zaslal SMS, jestli neví, proč mám v telefonu nastaveno upozornění s jejím jménem. Odpovědí mi byla dosti nasraná SMS, že tedy neví a tak. V tu chvíli jsem si uvědomil, že má narozeniny. To víte, ten můj mozog. :-)

Čest


:: zprznil: Karl 16:11 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch