:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 20.5.03 ::

Implementace formou systémové integrace

Českým fotbalem hýbe kauza napadeného asistenta rozhodčího při zápase Bohemky se Spartou. Mám to taky rozebírat? Ne! Pojďme se věnovat pořádnějším věcem.

Dnes mě totálně překvapil mail od bývalé spolužačky ze střední školy. Už jsem si říkal, že se nikdo neozve, neboť jsem byl krapet černou ovcí třídy. Dokonce i spolužák (říkali jsme mu Kojak), se kterým jsem se docela hodně bavil, a který teď pracuje v Praze, se mnou nechce zajít na pivko. Asi si vzpomněl na to zavírání do skřínky a rozšlapané svačinky. Tímto bych se zároveň chtěl i omluvit: Kojaku promiň!

Onen inkriminovaný mail obsahoval i zajímavé informace. Např. že jedna spolužačka bude rodit, další je v rozvodovém řízení, další v USA a jedna emigrovala do Německa. Proč právě tam se už autorka nezmiňovala. Také mě překvapilo, že další spolužák, dle jejich slov „Tvůj největší sponzor ze střední“ se prý „vrací do svých pubertálních let, soudě tak podle účesu. Má na hlavě takové ty bodlinky“. A takový to byl slušný kluk. Vzpomněl jsem si na třídní sraz (kde jsem nebyl zván, ale šel jsem ), jak tam všichni seděli a říkali: no já teď mám dvě děti, pracuji jako účetní blablabla tady ten pán s knírkem je Erich, můj manžel blablablablabla. Pak se zeptali mě co dělám a já v jejich očích mohl číst „sakra jak to? Vždyť to byl takový lempl“, protože čekali, že budu trčet na pracáku v Ostravě. No prostě sranda. Ne, na roky na střední vzpomínám hodně rád. Bylo to moc fajn. Nejlepší zážitek mám spojen s koncem pobytu na onom vzdělávacím ústavu. Poté, co se mi podařilo úspěšně odmaturovat, jsem byl zalit takovým blahem, že jsem to slavil tři dny, po které jsem se neobjevil doma. No a v tom bujarém veselí mi ouplně uniklo, že bych si měl dojít na předávání výročních vysvědčení, kam se dostavily celé rodiny. Až na tu moji. Matka ječela, třídní vyhrožovala, že mi nepředají maturitní vysvědčení, já jak vůl nosil květiny všem dostatečně významným osobám (ženského pohlaví) na škole, zbytek třídy měl od smíchu natržené bránice…ale vše dobře dopadlo, jak jinak. Já měl na střední prostě štěstí.

Zdar a sílu


:: zprznil: Karl 14:56 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch