:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 12.6.03 ::

Deník válečné zpravodajky: Copak se to tady děje aneb Horko stokrát jinak….

Dostala jsem od Karla bojový úkol – zase něco napsat. No jo, no. Jsem z toho vedra taková nějaká celá nablblá, ale co bych pro bratra a pro vás všechny neudělala, že? Takže „s chutí do toho a půl je hotovo…“. Tento týden přinesl hned několik témat k zamyšlení:

a) horko a pořád horko
b) Špidla a jeho spam
c) chlapci z Hradní stráže ukazují prdelky
d) piloti jdou do stávky
e) výbuchy na kolejích
… no prostě je toho dost. Jo a na to hlavní jsem zapomněla – REFERENDUM.

O těch zatracených vedrech jsem už psala. A z toho ostatního se mi docela líbí spamer Špidla a holé prdelky Hradních hošanů.

Ad b) Hmm, tak jsem to taky dostala a nemyslím tím menstruaci. Hovořím o elektronické prosbičce Vladimíra Špidly. Nejdřív jsem na to koukala jako z jara a pak jsem se trošku naštvala. Zase ze mě někdo (rozuměj pánové z Vlády) dělá nemyslící hovádko, kterému se musí připomenout, že se zase budou házet papíry do uren (hlasovacích). A jak jsem tak byla v tom správném duševním rozpoložení, lupla jsem ty „Vážené spoluobčany a spoluobčanky“ na oficiální e-mail páně Špidly s podotekem, že mi to tak nějak připomíná Václava Klause a jeho předvolební telefonáty. Taky jsem panu premiérovi sdělila, že spamy jsou trochu na hranici zákona a že by se on, vrcholná politická persóna, nemusel snižovat k takovým ne příliš košer postupům. Večer jsem koukala na Zprávy... a hele, on to nepsal Vladimír, ale Seznam.cz. A nás, co jsme si mailovali s Vládou (či snad s Vláďou) bylo hodně. No a tak od úterka čekám, že se mi někdo za ten spam omluví. Stačilo by pouho pouhé „ spoluobčanko, promiň“.

Ad c) Krasavci moji Hradní, co takhle nějaké fotečky pro nás, heterosexuální holky. Já bych se docela ráda koukla. Ale teď vážně. Co se to s těmi Hradními strážníky děje? Nejdřív je, kluky nešťastné, sexuálně zneužívá jejich psycholog. Tato kausa se prohnala medii, psycholog odstoupil, nikdo z toho nevyvodil důsledky a …všichni byli tak nějak podezřele v klidu. A ani ne půl roku na to nahaté fotky vojáků na webu pro gaye. Samozřejmě není to nic proti ničemu, až na tu drobnost, že si chlapci na některých snímcích svůdně svlékali uniformy Hradní stráže. No já být prezidentem, tak se opravdu, ale opravdu zlobím. Dokonce i jako spoluobčanku (kruci, Vladimíre, mě se to slovo líbí) mě to lehce hněte. No ale co, nadrotmistr, který focení zprostředkoval odstoupil, kluci dostali basu (a za každou fotku 500,-Kč), no a pan prezident se od všeho, zdá se, distancuje. Možná proto, že je heterosexuál.

A jak jste na tom, přátelé s referendem. Půjdete hlasovat?

Takže pá, pá a hupky šupky do Evropky.


:: ohezkla: HK 13:13 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch