:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 2.6.03 ::

Mezi ploty na Mezi ploty

Zase jsem o tomto víkendu podal důkaz, jaký jsem blázen. V sobotu mě vytáhl Líná Noha na fotbal. Hrál Baník na Žižkově. Samozřejmě, že jsem o tom nevěděl, jinak bych Línou Nohu na fotbal tahal já. Jen co jsme dorazili, celí nedočkaví koupit si lístek, zamával na nás nějaký týpek, ať jdeme dál a vevnitř po nás chtěl kilo. Ušetřili jsme tedy každý deset korun (vstupenka stála šedesát), zakoupili si pivo a věnovali své pohledy hře, zvané fotbal. Tak to probíhalo až do druhého poločasu, kdy se strhla brutální průtrž mračen. Tehdy jsme nezareagovali jako běžní smrtelníci, kteří by se běželi schovat, ale jelikož byl výsledek nerozhodný a Baník vypadal, že by i mohl vstřelit rozhodující gól, stáli jsme tam jak magoři a nechávali na sebe padat šňůry deště. Samozřejmě, že Baník ten gól nedal, utkání skončilo 1:1 a my byli promoklí až na kost. Mělo to ovšem jednu výhodu – toho piva neubývalo, akorát bylo takové nějaké řidší.

V neděli, jsem si vyšel jen tak do Billy, nechal jsem doma mobil (promiň! kdybych to býval tušil, tak si jej vezmu a šel bych s Tebou do toho kina na Frídu – a to myslím vážně) a jen tak nás s Línou Nohou napadlo, že bychom mohli otestovat, jestli nám ještě zůstala schopnost dostávat se na festivaly zdarma. Jelikož zrovna probíhaly Mezi ploty, rozhodli jsme se tedy pro bohnický festival. Bylo to celkem snadné, až na daň, kterou jsem zaplatil – moje nejhezčí manchesteráky se roztrhly při přelezu plotu. Jinak to bylo fajn, venku hezky, měli jsme sebou vínko, hrály pokleslé zábavní skupiny, jako třeba Anna K, Wohnout a Hudba Praha (o těch jsem si myslel, že už nejsou), až na podraz, který na nás přichystali pořadatelé. Poté co nám došlo víno, chtěli jsme si koupit pivko, postavili jsme se do fronty, vyplázli každý dvacku a oni nám podali nealkoholický Birrel. Vůbec mi nevadilo, že mi ho v průběhu dne Líná Noha vylil.

Vypadá to, že na blog.lide.cz se rozjela jakásik služba, která způsobila mohutný příliv weblogů? na český internet. Soudím tak, dle rozmachu na Toplistu. Btw. stejně se mi nelíbí slovo weblog. Pojďme tomu říkat jinak. Třeba párek.

Čus


:: zprznil: Karl 10:16 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch