:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 9.6.03 ::

Původně tady mělo být úplně něco jiného

Takových nápadů jsem dnes měl, co dnes napsat: jak to ve všech taxících smrdí stejně a hraje tam debilní rádio, co jsem dělal o víkendu, jak si Lukáš všimnul předchozích článků a vidíte, zřejmě se zde nic z toho neobjeví. Tedy pokud se v průběhu psaní nerozhodnu jinak.

Přátelé, Dalibor dělá státnice, tak mu držte palce! No a teď mi volala D., že na dnešek ji přeložili termín její vysokoškolské zkoušky a tak ji tedy držme palce taky. Bude z ní Mgr.! Hodně se prý klepe a už třikrát zvracela. Teda to jsou nervy.

Tak jo, teď přijdou ty taxíky. V sobotu, když jsem si vyrazil jen tak zlehka na jedno do Stromovky, večer se nečekaně protáhl, za což může Petr a při odjezdu z Akropole jsme s panem G. využili služeb taxi vozů. Potvrdilo se mi, že všechny taxíky mají univerzální vůni a všichni taxikáři poslouchají debilní rádia. Všimli jste si toho taky? Jako by se snad prodával identický zápach. Chcete vůni do auta? Ano, ale jsem taxikář. Tak to bychom pro Vás měli jednu speciální podpultovku. Rádio do auta? Dobře, ale pokud jste taxikář, budete mít stabilně přednastavenou volbu jedné stanice, která nepůjde změnit. Divím se, že ještě z toho nemagoří. Nebo snad ano?

Taky jsem si řekl, že bych se mohl vyznat z toho, co jsem četl, čtu a možná budu číst na netu. První co mi učarovalo, byl Kompost. Přes něj jsem se dostal k Den94ku, který jsem slouskal asi třikrát komplet (HK: vřele doporučuji). Ze súdruhú blogerů celkem pravidelně mrkám na RG~blog, dále na Websky.cz, Techblog (kterému sice nerozumím, ale čte se dobře :) a pak na Arsinoe (zajímá mě jak prožívají ženy třicítku na krku :). Abych to shrnul, odborné blogy a čtivo, v mém případě ne (mimo conBlog – občas se tam píše i o mě :). Důležité je, abych se pobavil. Takže jsem samozřejmě i čtenářem Baldachýna, i když ten v poslední době spíš jen tak z povinnosti.

Zatial


:: zprznil: Karl 13:53 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch