:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 5.6.03 ::

Rozhněvaný deník válečné zpravodajky: Nechte si kecy na koledy aneb Vážená paní B…

Zapřísahala jsem se, že se nebudu vztekat, nebudu se rozčilovat a budu mít ráda paní B. z COLu (třeba, chuděra, za nic nemůže) i celého volného.cz. Totéž jsem doporučovala i Karlovi, který je už nejméně týden do běla rozžhavený vzteky. Nebudu se ze široka rozepisovat, proč jsme oba tak rozezleni (podstatu problému odhalíte v Karlově postu o kousek níže), ale spíš bych chtěla pouvažovat o organizační neschopnosti námi milovaného volného.cz:

a) volného.cz, potažmo paní B. napadlo, že by si mohli vylepšit image. Jak tedy na to? Chvíle přemýšlení a voiala… jo, weblogy! To bude to pravé ořechové. Je to dnes velmi módní, jsou jich zde stovky (od těch úplně pitomých, až po ty velmi kvalitní), tudíž bude z čeho vybírat.

b) ano, výběr, to je oč tu běží! Zde zřejmě volní.cz udělali zásadní chybku. A já se tedy ptám, podle ČEHO jste, drahá paní B., vybírali? Podle čtenosti blogu, nebo snad podle toho, čím je naplněn? Nebo podle vašich osobních sympatií? Či snad kriteriem bylo něco zcela neuchopitelného a nepochopitelného? Můj osobní názor je ten, že vlastně žádný výběr neproběhl. Oni se prostě asi oslovili skoro všichni, kteří se dnes na weblogové scéně nacházejí (podle včerejšího Toplistu je to cca 100 blogů/neblogů), pak se jen čekalo, zda bude mít někdo zájem. Napsal se jim takový milý a pěkný canc, jak jsou nej…a jak byli pečlivě vybráni.

c) Vážená B., a co jste teda jako čekali. Že budou mít o volného.cz zájem jen tak dva, tři bloggeři? Chyba lávky, co? Kdo by se, probůh, nechtěl trochu zviditelnit? Snad jen úplný magor a těžký solitér. Ale ten by si zas nepořídil blog, víme?

d) takže to nakonec dopadlo tak, jak to dopadlo. Zřejmě podle hesla:“Kdo dřív příjde, ten dřív mele!“. Jistě chápete, milá paní B., že jsme s brutherem rozhořčeni. Já osobně jsem si udělala obrázek o celé té vaší báječné organizaci a věřte, nic lichotivého to není. Proto jedno doporučení na závěr: chcete-li přijít s nějakou novou službou, udělejte si průzkum a opravdu PEČLIVĚ vybírejte a teprve potom oslovte vybrané. Takto se totiž vyhnete tomu vašemu „plnému stavu“.

Jo a ty kecy, tak ty si nechte na koledy…


:: ohezkla: HK 15:34 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch