:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 28.7.03 ::

Čím se trápí válečná reportérka aneb Ten Toplist mě zničí…

Jsem neštˇastná. Trápím se. Soužím se. Rmoutím se. Co že je příčinou mých chmur? Toplist! Po ránu jsem tam koukla a málem mě trefil šlak. Božský „Jen tak zlehka“ a 62. místo? Nemožné! Hrozné! K pláči! Nicméně, když jsem rozdýchala ranní zděšení, začala jsem přemýšlet o důvodu našeho monumentálního propadu (no považte, z nějakého 25. místa na 62. pozici).

Začala jsem z gruntu, tedy u sebe. Že by klesla úroveň mých příspěvků? No, přiznám se, toto nedokážu dost dobře posoudit. Jistě uznáte, že bych nebyla objektivní (samozřejmě si myslím, že jsem skvělá). Že by snad měly být mé vstupy častější? Ano, to by bezesporu mohly. Ovšem musím občas i pracovat a doma se manžel dožaduje teplé stravy, vypraných fuseklí a utřeného prachu…Ale možná tím jen omlouvám svou lenost a nedostatek inspirace (přeci vám nebudu popisovat, jak jsem včera vařila svíčkovou). A to už v úvahách přecházím od své maličkosti k věcem obecnějším. Jednou z možností našeho strmého propadu je zřejmě velký nárůst počtu blogů, zaregistrovaných v Toplistu. Ale, to by nemělo mít až tak zásadní vliv, protože kritériem hodnocení je čtenost, tedy přesněji počet připojení na daný blog. Teď si zřejmě nakálím do vlastního hnízda, když řeknu, že čtenost některých blogů mě docela zaráží. Kdopak asi čte takové to: „Pondělí – jsem smutná, nemám kluka, úterý – jsem ještě smutnější, pořád nemám kluka, pondělí (za dva týdny) – pořád nemám kluka a tak nemám o čem psát.“. No, ne že by ty mé výlevy byly zas až tak výrazně inteligentnější, ale doufat snad mohu, ne?

Trochu jsem pátrala, jak to vlastně je s vysokou čteností blogů typu „nemám kluka“ a narazila jsem, zřejmě, na jádro pudla. Mnozí blogeři dávají odkazy na tyto blogy, jako na odstrašující příklad. Tak třeba: Pixy napíše, že blog ten a ten je naprosto hrůzostrašný, no a všichni, co si to přečtou, se tam samozřejmě kouknou a onomu blogu utěšeně roste čtenost a hups, je v Toplistu na 10. místě. A víte co? Já jim těch pět minut slávy přeju. Možná by bylo dobré se podívat na problém i z druhé strany. Je umístění v Toplistu vůbec důležité? Píšu proto, abych pobývala někde mezi králi české blogové scény (to by se mi líbilo), nebo proto, že mě to prostě baví (ó, jak ráda bych řekla, že to je ten pravý důvod)?

Po hluboké a zralé úvaze jsem došla k tomuto závěru. Mé trápení bude u konce, až „Jen tak zlehka“ zazáří někde na 10. až 25.místě Toplistu. Nebudu si tady hrát na skromnou ženušku, kterou zavalí pocit štěstí už jen z toho, že mohla na?ukat pár řádků. Jsem ráda, že čtete, že je vás tolik, že se vám to snad i líbí…Ale to 62. místo mě fakt ničí.

utrápené ahoj


:: ohezkla: HK 16:16 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch