:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 1.7.03 ::

Takový nevšední zážitek aneb Kdo budí veřejné pohoršení...

Úvodem si dovolím jednu ne příliš podstatnou informaci – naše město je protkáno mnoha krásně udržovanými parky, které i v největším parnu nabízejí velice příjemné procházky. Tudíž jsme si s mým mužem a naší čubou naordinovali na tento víkend courání parkem. Dá se tak krásně projít celé centrum města, aniž by vás spalovala výheň rozpálených ulic.

Bylo krátce po poledni a mi korzovali parčíkem asi dvacet metrů od našeho největšího náměstí. Podotýkám, že nás, kteří si vychutnávali sobotní odpoledne bylo poměrně hodně. Lidé polehávali na trávě a užívali si sluníčka. Jak jsem tak po nich pokukovala, najednou mi došlo, že něco není zcela v normálu . Určitě to znáte taky, vše se tváří normálně, ale něco vám v tom nehraje...A pak mi to došlo, jak jsem si tak prohlížela polehávající spoluobčany, můj pohled se zastavil na takové trochu nesourodé dvojici. Holka s klukem, asi tak kolem dvaceti. Inu, nebylo by to až tak mimořádné kdyby...kdyby ten kluk nebyl úplně nahý. Ano, ležel si tam na zádech, trenýrky srolované u kotníků a já si tedy v klidu mohla prohlédnou vše, čím ho Matka příroda obdařila.

Protože mě docela zajímalo, jak se tato situace bude dál vyvíjet, usedli jsme s mužem na lavičku, asi tak čtyři metry od naháče. Uzavřeli jsme sázku, jak dlouho si klučina bude opalovat koule, než jej nějaký pohoršený občan, či na občanské upozornění dorazivši policajti donutí natáhnou trenýrky. Pět minut se celkem nic nedělo, jen korzující matky s dětmi obracely svým ratolestem hlavičky na druhou stranu. Puber?ačky výrazně zvolnily krok a přiblble se chichotaly. Naháči ani jeho slečně to zjevně nevadilo, zdálo se, že oba spí a nebo jsou natolik mimo, že to ani nevnímají. Nejvíc mě však překvapilo, že i takoví ti rejpaví důchodci procházeli kolem bez poznámek. Zhruba po sedmi minutách se na druhém konci parku objevila dvojice policajtů. Vzhledem k tomu, že šli na jisto, napadlo mě, že patrně proběhlo tzv. občanské upozornění (no znáte to, bonzovat se nemá, ale nahlásit se to musí...). Policajti došli lehkou chůzi k opalujícímu se naháči a slovy:“Občane vstaňte, oblečte se a předložte nám Občanský průkaz.“, se snažili kluka probrat. Když se nic nedělo, snažili se jej zvednou ze země. To už se probrala i ležící holka a začala ječet. Naháči se do trenýrek moc nechtělo, proto jej policajti tak trochu násilím postavili na nohy, nasadili mu pouta a ve finále i trenýrky. A pokoušeli se klučinu přinutit k odchodu. No a já bych řekla, že chlapec strávil zbytek dne na záchytce (evidentně byl pod vlivem).

Nemusím snad ani dodávat, že „policejnímu zásahu“, přihlíželo asi tak dvacet lidí, kteří by si za normálních okolností nevšimli, že v parku leží svlečený chlap. A já se musím přiznat, že mě tahle příhoda nepohoršila, ale nad míru pobavila.

prázdninové ahoj


:: ohezkla: HK 15:13 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch