:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 25.7.03 ::

Totální kolaps techniky aneb Mé historické prvenství

Stalo se to. Bez předchozího varování. Bez zjevného důvodu. Prostě jen tak. Ve středu odpoledne jsem usedla k našemu domácímu počítadlu, chca vytvořit další vtipný a chytrý a okouzlující literární skvost. Zmáčkla jsem příslušný čudlík, comp zabzučel a tvářil se jako naprosto funkční, jen ten monitor byl stále černý a nečinný. Začala jsem zběsile mačkat čudl na monitoru. Nic. Po dalších třech minutách jsem dostala spásný nápad, vypnula jsem a po chvilce znovu zapnula počítač. Opět nic.

Hluboce jsem se zamyslela, ale opravdu hluboce, vrhla jsem se pod stůl podívat se, zda je káblík od monitoru v síti . Kupodivu byl a já byla tímto v háji. Co dělat, když se vše tváří normálně, všechny dráty vedou tam, kam vést mají, vše vydává odpovídají zvuk, jen ten monitor je zcela černý? Začala jsem dumat nad tím, co jsem zase zmršila, špatně zmáčkla, nebo nezmáčkla, co zmáčknout měla. Znám se, nejsem technicky nadaná a dokážu si to připustit. Avšak nerada. Jestliže se o blondýnách hovoří jako o tupých stvořeních, tak já (by? bruneta) jim mohu směle konkurovat. Potupně přiznávám, že jsem zřejmě historicky první tupou brunetou.

Chcete důkaz? Tady je, válečná reportérka se radostně znemožní před celým Světem. Jednou jsem si takhle v zápalu boje s Excelem nevědomky vypnula numerickou klávesnici. Ohromně jsem se divila, proč mi najednou nejdou ta čísla napsat. Mlátila jsem do klávesnice, do monitoru, do compu. S narůstajícím vztekem jsem ve finále začala kopat do stolu. Pak jsem naštvaně volala správci sítě, že v tom má pěkný bordel. Co vám budu povídat, trapas to byl kolosální a já si ještě dlouho připadala jako kretén. Ale zpět k našemu nefunkčnímu monitoru, a? můžu tak jako nenápadně odvolat tu tupou brunetu. Zavolala jsem svého technicky zdatného muže. Zapnul počítač, situace se opakovala a můj muž taky hupnul pod stůl (cha, cha…) podívat se, zda jde do monitoru proud. Strašně chytře jsem zahlásila, že to jsem už kontrolovala. Manžel prohlédnul všechny písty a ventily a pravil, že to je tedy záhada. To vskutku ano, protože monitor, jsa připojen k jakémukoliv jinému počítadlu normálně premává. A já odvolávám tupou brunetu.

Hezký víkend


:: ohezkla: HK 11:32 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch