:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 1.8.03 ::

Haló, haló, haló…

…opět se hlásí ze svého redaktorského křesla, v poslední době nepřítomný a velmi zaneprázdněný příspěvkovatel Karl. Věřme, že se situace uklidnila a svými nesmysly budu obtěžkávat zdejší párek v intenzitě, na kterou jste byli zvyklí. Situaci naštěstí duchapřítomně zachraňovala všemi mastmi mazaná Válečná reportérka HK, se svými zprávami ze Slezské fronty. A nyní jubileum!

Přátelé, včera oslavil místní párek Jen tak zlehka 9 měsíců svého trvání (pozn. HK: devět měsíců to jako těhotenství. teď přijde porod)! Gratulace a děkovné dopisy přijímáme na známé adrese redakce. Vzpomíná si ještě někdo vůbec na první spot? Pokud ano, napište mi, cena Vás nemine. Je sice pravdou, že výročí devíti měsíců se zrovna moc neslaví, ale jak již jste si zvykli, zdejší bulvár se vždy vymykal zažitým představám o tom, jak by mě vypadat správný blog a co by se na něm mělo psát. Avšak ani my neporušíme tradici a na výročí jednoho roku chystáme velkolepou šou! Nebude chybět ohňostroj, ženy, hudba, víno a zpěv. Proto se máte na co těšit, pro fajnšmekry prozradím, že se dozví také tajné informace z historie, a doufám, že budete napjatě hltat každý příspěvek a ve svých kalendářích odtrhávat dny zbývající do jubilea. A nyní, co se dělo?

Kromě toho, že jsem byl v kuse v práci (předminulý víkend jsem v práci i spal, tedy spíše ponocoval) jsem stihnul dvě akce. První byla rozlučka se svobodou jednoho kolegy, zde jedno foto (ne příliš skandální, i když také vyvedené, ty se striptérkou radši nezveřejňuji) a koncert Rolling Stones. Na koncert jsem se vypravil s Ovocem a jeho přítelkyní a dále se účastnila PS. Měl jít také pan D., který však v neděli ráno dostal brutální průjem a jeho účast byla vyloučena. No co Vám budu povídat, zmoknul jsem, viděl jsem malilinkaté postavičky, pivo stálo čtyři pětky, na záchod neskutečné fronty, které nešly předběhnout…..já za to platit, tak se ještě teď biju do hlavy.

Čest


:: zprznil: Karl 11:16 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch