:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 26.8.03 ::

V Trutnově nebyl Net a proč hezké holky nebubnují

Včera jsem se společně s Línou Nohou a Ing. Tlustým, kterého jsme odtáhli do Prahy na návštěvu, navrátil z Trutnova. Návrat to nebyl příjemný, nebotˇ zátěž, jak fyzická, tak i psychická, kterou jsem na festivalu absolvoval, byla opravdu velká. Ale popořadě.

Vypravil jsem se v pátek ráno na autobusové nádraží Florenc, ze kterého mi měl jet spoj, zaručující mi odvoz za řádný poplatek až do Trutnova. Když jsem dorazil na nádraží, hrůzou jsem zjistil, že absolutně netuším, jak se v navigaci ČSAD vyznat a propadl jsem mírné panice. Pro jistotu jsem rozeslal pár „esemesek“, zavolal pár lidem, abych se nakonec hrdinsky spolehl sám na sebe a koupil si jízdenku s místenkou, na které už bylo vše napsáno. Po dojezdu (strašná cesta – zlatý vlak) a nezbytném zakoupení vstupenky, jsem se jal najít ostravskou lidičky, kterých mělo být na festivalu opravdu hodně. Zjistil jsem, že se tam vyskytuje i Gumiš, se kterým si docela dost rozumím. A tomu tak i bylo. Večer jsme se s Gumišem rozhodli pro provedení takové malé anketky, kdy se slovy: „jsme z Playboy magazínu, můžeme Vám položit dvě otázky?“ jsme se ptali, zda přítomná děvčata preferují krajku či bavlnu a co mají dnes na sobě. Těm nerozhodným jsme samozřejmě nabízeli i provedení testíku, který by jim potvrdil co to mají za materiál na sobě. Do toho hrála samozřejmě spousta skupin, trochu se popíjelo (mimochodem točit Krušovice na tak velké akci není dobrá volba – byly opravdu hnusné) a já se časem odebral na lože.

V sobotu ráno mě vzbudily rytmické popěvky Hare Kršna kampu ještě před mým dokonalým vyspáním a proto zaznělo z mých úst pár opravdu, ale opravdu neslušných slov, poté jsem sbalil spacák a vydal se za ostatními. Ty jsem našel už ve velmi rozverné náladě, takže se konverzovalo, popíjelo, poslouchalo a večer nastal čas na další kousek v podání mě a Gumiše. Vybaveni papundeklovými transparenty, vydali jsem se mezi lid. První šel Gumiš, jehož velký fluorescenční nápis „ZDARMA“ lákal spoustu zvědavých očí. Povětšinou však byli zklamáni, nebotˇ hned za ním jsem šel já s transparentem, na němž byl nápis hovorového výrazu pro pohlavní styk. Poté co nás přestala tato zábava bavit, rozdělili jsme se a já společně s Línou Nohou spustili jsme vysílání rádia Pacifik (kdo zažil, zná, kdo ne, atˇ někdy poslechne, že Jano, Mirko, Martine a Soňo) a pak zase lože.

V neděli ráno (no ráno hmm) mě vzbudily rytmické popěvky Hare Kršna kampu ještě před mým dokonalým vyspáním a proto zaznělo z mých úst pár opravdu, ale opravdu neslušných slov, poté jsem sbalil spacák a vydal se za ostatními. Ty jsem našel už ve velmi rozverné náladě, takže se konverzovalo, popíjelo, poslouchalo a večer nastal čas na další kousek v podání Gumiše, částečně mě a Líné Nohy. V noci, kdy již dohrála poslední kapela, ozýval se zvuk hudby už pouze od kršňáků a my se tedy vydali je navštívit. Po jejich tvrzení, že následující píseň je už opravdu poslední, spustili jsme s Gumišem zpěv Internacionály, což je však neodradilo a na melodii Internacionály začali zpívat svůj popěvěk. Poté však Gumiš vylezl na pódium, vzal do ruky bubínek, omotal se jejich hadrama a se slovy: „svazáci já chci taky“ začal bubnovat a zpívat s kršňáky. Dlouho tento nenásilný teror nevydrželi, odešli a my si na pódiu ještě zazpívali některé známé písně (jeden neznámý týpek nám dokonce strkal do ruky kilo a chtěl atˇ zazpíváme Čechy krásné, Čchy mé) a spát. No a ráno odjezd – unavený a neveselý.

Tak

PS: víte, proč hezké holky nebubnují? Protože na sebe nemusí upozorňovat takovým způsobem.


:: zprznil: Karl 14:03 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch