:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 16.9.03 ::

Rekapitulace uplynulých dní

Když jsem si tak v hlavě srovnával co se za dobu mé dovolené stalo, tak jsem zjistil, že kupodivu nic výjimečného nenastalo. Ač se to zdá s podivem, tak je to tak. Z těch nejvíc uchvacujících věcí, na které bych Vás rád upozornil, bylo to, že jsem řezal dřevo cirkulárkou! To jsem, ale dobrý, že? No dobře, tak to vezmu popořadě.

V pátek jsem uspořádal takové menší setkání v Praze k těm mým narozeninám, na kterém nesměly chybět známé celebrity, jako pan D., pan G. a mnoho dalších. Večírek to byl vskutku báječný a závěrečné vzpomínky jsou krapet utopeny v mlze. V sobotu jsem se zúčastnil dobrodružného odjezdu expedice do východních Čech na chatu, asi tak 20 km od Jičína. Vydařený pobyt, mnoho piv láhvových, pečené maso, zpěv, piva, bramboráky, zpěv, les, hledání řeky, piva, zpěv….no co Vám budu povídat, v neděli to byl návrat jako víno. Byl jsem vysazen přímo před Vysočanskou obslužnou U Hubatků, kam také vedly mé kroky a poté již značně vrávoravé do lože.

No a v pondělí chmurná cesta vlakem do Ostravy, kde jsem hned měl sraz s kamarádkou D. a při společném probírání uplynulých zážitků se zjevil i Gumiš, se kterým jsme s radostí zavzpomínali na radovánky v Trutnově. To bylo radosti. Až jsem z toho unaven musel odjet do Řepiště City. Jaký byl můj šok, když jsem zjistil, že se celé naše skvostné rodinné sídlo předělává. V tu chvíli mi to bylo jedno a dle instrukcí jsem se odebral na babiččino (kterážto byla odsunuta do Prahy na dobu přestavby) lože do přízemí a oddal se spánku, když ne spravedlivých, tak aspoň spokojených. Úterý – ničevo.

Ve středu se odehrála dost zběsilá akce, kdy kamarádka D. měla setkání se svými kamarády a bývalými spolužáky a že prý se mám přidat. Tak jsem se tedy přidal, shlédl povinně zápas mezi ČR a NL a poté už byl tanec. Bohužel s přibývajícím obsahem alkoholu v mé krvi, uvolňovaly se mé zábrany a v průběhu noci, začal jsem tropit neplechu, ze které neměla D. příliš velkou radost, lépe říct neskutečně jsem ji nasral. Promiň. Po té epizodě se naše společnost ještě chvíli oddávala křečovitým úsměvům a poté odchod. Čtvrtek – redakční rada v Opavě s Válečnou reportérkou. Btw. všechny Vás zdraví. No a jak zjištˇuji, je dnešní příspěvek již dost dlouhý, takže pokračování příště.

Nazdar


:: zprznil: Karl 15:15 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch