:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 31.10.03 ::

Chcete být miliardářem aneb Hen ten oný bazmek…

Maďarsko je určitě nádherná země. Považte, mají tam Balaton i Budapeštˇ, papriky i debrecínky, Tokajské i Baracz pálenku. Alžběta Báthoryová alias Čachtická paní byla Maďarka jako poleno. Mají taky úžasný jazyk, jak taky jinak, když místo miluji tě říkají széretlek a žralok je u nich cápo. A mají taky Forinty a hen ten oný bazmek, kterému u nás říkáme Sportka. A v současné době je v tom jejich maďarském bazmeku, přátelé, v přepočtu asi 4,5 miliardy Kč. Tuším, že od března jim tam nepadl Jackův pot. Vyhrát v maďarském bazmeku však není až tak jednoduché. Musíte uhodnout 5 čísel z 90. Což je asi bambilión kombinací. Ale přesto, nebo právě proto tam Ukrajinci, Rakušáci a jiní přilehlí národové pořádají zájezdy a hromadně sázejí a doufají a Jackpot stále roste a roste.

Proto včera svolal pan V. válečnou poradu nás hochů, co spolu chodíme. A výsledek našeho radění se je zcela jasný. Jdeme do toho! Každý jsme mu dali stovku a našich pět š?astných čísel. A pan V. se uvolil, že dnes v noci vyráží směr Hungaria. Cíl je tedy jasný, takže bezprostředně následovala debata, co budeme s tolika penězi dělat. Jen tak pro informaci na jedno jedince je to asi 180 miliónů Kč (4,5 miliard děleno cca 20 sázejícími). Opojeni vidinou mnoha miliónů jsem nejdřív chtěli koupit Kubu, leč trošku nám tam vadil Fidel. Já chtěla Irsko, ale byla jsem přehlasována, prý je tam zima. Nakonec jsme dospěli ke konsensu a vyhrál Nový Zéland. Kupovat ho sice nebudeme, ale ihned se tam přestěhujeme. Mají tam od všeho něco, moře, hory, teplo i zimu, slunce i sníh.

A mé plány do budoucna? Nechám si postavit ateliér a budu malovat. Pak si ovšem budu muset pořídit i galerii, bych mohla své dílo i prodávat. Pak samozřejmě nějaká ta jachta a kasino. Šampaňské, maorští služební, Rolls Roys. Takový prostý a jednoduchý život zbohatlíka. A protože správný milionář musí mít i nějakou tu svoji slabůstku, budu chovat ovce, příst vlnu, ručně plést svetry a pak je budu dávat Charitě. Zadarmo. Takže, drazí přátelé. V pondělí bude vše jasno. Do středy mám peníze na svém devizovém kontě (výborně vypadá kurz forint – libra, je to asi 3,5 miliónu liber), no a v sobotu se vám ozvu z Nového Zélandu.

Málem bych zabudla. Kájo, bude ti stačit tak, řekněme, 50 mega? A co budu dělat, když nevyhraju? To asi fakt budu muset dodělat tu Autoškolu.

Zdraví vás budoucího zbohatlík


:: ohezkla: HK 09:59 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch