:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 12.11.03 ::

Chmurné mlhavo aneb Já se na to asi…

Připadám si jako nedaleko rybníčku Brčálníku. Určitě to znáte: za mlhou hustou tak, že by se dala krájet… Naše krásné Slezsko je zahaleno od božího rána mlhou, která se ne a ne rozplynout. Venku je kosa a takové to nechutné lezavo. Nějak to působí i na mou náladu, jsem taky taková celá přemrzlá a mrzutá a vůbec. Do toho všeho ta blbá nálada z blížících se Vánoc. Já se na to asi fakt vykakám. Vůbec nemám náladu přemýšlet o vánočních dárcích pro své milované, ani o tom, zda začít péct vánoční cukroví v listopadu, nebo to nechat až na prosinec.

Jsem jako ten medvěd, který chodí zasněženým lesem, nasraně kope do smrčků a lesních zvířátek a nadává si, že v září pil to kafe. Náladu mi ani nezlepšuje vize víkendové rodinné oslavy. Všichni příbuzní se tak nějak blbě narodili v listopadu. Kromě mého bratra Karla a mě, máme totiž rozum. Tímto přeji vše nej k narozeninám máti, babičce, svým dvěma švagrům, dále pak švagrové a v neposlední řadě svému muži. A mám pro vás, moji milí oslavenci, radostnou zprávu. Dárky nebudou. Jak praví klasik: není peněz, není lásky. Ale zkrátka nepřijdete, budu na vás milá, hodná, budu se usmívat, uvařím vám něco dobrého, prostě budu taková, jakou mě neznáte. To je nade všechny hmotné dary.

Jen co se vyhrabu z hromadných rodinných oslav jsou tu ty Vánoce. Letos nebudu uklízet, nebudu péct, nebudu se honit, šílet po kšeftech a nakupovat jako kdyby mělo přijít vyhladovění národa. Kašlu na to a odjíždím 19. prosince do Beskyd na chalupu a vrátím se až někdy z kraje ledna. Já si to volno a nicnedělání letos opravdu zasloužím. Tak. Z výše uvedeného je zajisté váženým čtenářům jasno, že nelze mít dobrou náladu. Minimálně do půlky prosince. A k tomu ještě ta mlha.

Váš Rákosníček


:: ohezkla: HK 13:04 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch