:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 26.11.03 ::

Filipika proti blogerským

Nikdy jsem se netajil s tím, že příliš nesleduji co se kde píše na tzv. osobních (opakuji osobních) blozích. Dnes jsem však měl poněkud čas a zabrouzdal na náhodně vybrané a snažil se trochu si na nich čítat. Nechci zde odsuzovat všechny, ale protože nebudu jmenovat, je mi jasné, že to tak vyzní a v tom duchu atˇ je také vedená případná kritika. Tak a nyní vzhůru do pekel se mnou.

Kromě toho, že se na všech píše o hovně, zdejší párek samozřejmě není výjimkou, je na první pohled patrná strašná zacyklenost a to nejenom v odkazech typu ten napsal tohle a ten napsal tohle, že ten psal o tom. Také čtenářstvo se rekrutuje už snad jen ze samých blogerů. Ono totiž původní čtenáři, když zjistili, že pomocí, teď už i českých služeb, můžou mít svůj blog, tak taky udělali. S tím souvisí i další věc, která se objevuje v komentářích, zvláště v této době rozvířená diverzní akcí proti Radce Pilné alias Černovlásce.cz. Těch debilních žvástů, které se rojí v komentářích typu: my jsme blogeři jedna rodina a když se někdo náhodou opováží zovat se blogerem, avšak nedodržuje striktně daná neexistující pravidla, atˇ zmizí z povrchu internetového světa a kdo mu vůbec dal právo nazývat se blogerem, my jsme přeci jediní správní blogeři a hromada dalších a dalších kravin a pitomostí...

Je jasné, že inernet je svobodné (alespoň zdánlivě :) médium a každý si může publikovat co chce a pokud si najde alespoň jediného čtenáře, tím lépe, ale byl bych rád, pokud by všichni, kteří mě snad někdy spojovali s výrazem bloger, aby toho s okamžitou platností zanechali. Radši mi říkejte Debil, protože tohle blog už není a pokud jím někdy byl (a jakože se za něj v historii prohlašoval, což je pochopilné, nebotˇ v té době nebyla žádná hysterie blogerského stáda), tak od této chvíle se od toho distancuje. Tohle jsou prostě jenom takové moje kydy, ušlechtilé písanky mé sestry a občasné povzbuzující zlogany Wal de Mara. No a zakončíme to optimisticky ne? Milí blogeři a blogerky – jděte do prdele. :)

Hezký den


:: zprznil: Karl 15:50 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch