:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 20.11.03 ::

Nejen prací živ je člověk aneb Svérázné tralala…

Má včerejší pracovní aktivita se nesla v duchu jednotvárné otupující činnosti. Spustit prográmek, který vygeneruje cosi z čehosi. Potom to cosi nakopírovat do jakéhosi adresáře a následně obsah jakéhosi adresáře vypálit na CD. A pořád a dokola. Tisíce CD-ček.

Večer jsem byla tak nablblá, že jsem neměla ani sílu mluvit. V těchto chvílích jsem akorát tak schopná vlézt pod horkou sprchu, nalít si dvojku červeného, zalehnout k TV a koukat na nějaký nenáročný film, který mi vymaže mozek. Jako vhodný film večera se zdál být „Slunce, seno a erotika“. Asi po deseti minutách sledování tohoto uměleckého díla jsem zjistila, že to opravdu nedám. Snad jen po ráně kladivem do hlavy. Takže – cvak – a je tady „Svérázný rybolov“. Sice jsem tuhle výbornou věc viděla už dvakrát, ale opět jsem řvala smíchy a vám všem, kteří jste ruskou lahůdku neviděli vřele doporučuji. A koukněte taky na „Svéráz národního lovu“. „Rybolov“ mě probral natolik, že jsem vydržela až do 23:00, kdy ČT2 dávala skutečný skvost – živý koncert Davida Gilmoura z londýnské Royal Festival Hall z roku 2002. Vážení přátelé ano. Bylo to úžasné, jedinečné, báječné. Pro nás, fanoušky Pink Floyd, to byla taková intimní vzpomínka. Floydi totiž již několik let nekoncertovali živě.

Pravda, koncert pana Gilmoura nebyl takovou spektakulární záležitostí jako koncerty Pink Floyd. Bylo to velice komorní, nechyběly akustické kytary a smyčce. Můj muž obdivoval dámu hrající na violoncello. Moudře pravil, že baba, která má mezi nohama cello je značně erotizující. Na mě sice žena s violoncellem nikterak eroticky nepůsobila, nicméně uznávám že byla dobrá. I když se nakonec vymazávání mozku tupým filmem nekonalo, byla jsem přesto nadmíru spokojená, plná dojmů a plná „Rulandského modrého“. A ti z vás, kteří ví jak je příjemné usínat lehce přiožralý, asi tuší o čem mluvím.

Přeji hezké kulturní zážitky…


:: ohezkla: HK 16:40 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch