:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 18.11.03 ::

Vilné dny v Kluži

Čest práci, opět se hlásíme z našeho horkého pracovního křesla. Řeknu Vám, ty tři vilné dny, tedy volné samozřejmě, byly moc pěkné. Sice jsem se nemohl hnout od osmi rána do osmi do večera z bytu, protože jsem měl pohotovostní E.T. telefon, ale kompenzoval jsem si to jinými věcmi. V pátek, jak už jsem avizoval, bylo posezení v hospodě s ah a dalšími veselými lidmi a jelikož pivo měli jenom Plzeň, má nálada rychle stoupala, bo ty dvanactky mi nějak víc motají hlavu. Měl jsem to štěstí, že jsem byl odvezen autem, nebotˇ trmácet se z Jiřáku až do teplých vysočanských krajin nočními tramvajemi se mi opravdu nechtělo.

Sobota začala vesele – v devět ráno probouzející telefén oznamující mi nutnost nějakého mého zásahu. Nastartoval jsem tedy notebook, chtěje se připojit na firemní sítˇ. Avšak ouha, volané číslo neexistovalo. Vyzkoušel jsem veškeré běžně doporučované postupy, konzultoval problém s předními světovými odborníky, vyloučil možnost nefunkčního modemu, stále nic. Až díky mé prudké inteligenci mě napadlo, vyměnit simku v mobilu. A taky že jo, přeci jen, zkoušet se připojovat se simkou, která nemá aktivovány datové služby bylo trochu kontraproduktivní. No a pak už zbyl čas jen Mafii, kterou se mi podařilo ve dvě ráno dohrát. V neděli jsem si jen tak blbnul, instaloval nově přinesené hry, ovšem co mě naprosto dostalo, byla ta nejstarší. Max Payne jednička. Takže výsledek? Šel jsem spát ve čtyři ráno. V pondělí mě naštěstí nechali telefonáty na pokoji, takže jsem se mohl pořádně vyspat. A dnes? Vzhůru do dalšího pracovního týdne.

Zduř

PS: AH, tady máš ty slíbené věci: bomba1, bomba2, bomba3, bomba4, bomba5, bomba6, bomba7, bomba8. Jo a jdu se dneska ostříhat přátelé – to je ale podnětná informace, co?


:: zprznil: Karl 13:44 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch