:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 15.1.04 ::

Co s tym budu robit…

…tak to fakt nevím. Po včerejším Karlově oznámení, že se hodlá odmlčet, po našem telefonickém rozhovoru, po zvážení svých současných možností, po zjištění, že jsem nesamostatný internetový tukánek…prostě a jednoduše uvažuji co a jak dál.

Perspektivy našeho společného bulvárního párku „Jen tak zlehka“ jsou značně neveselé. Bratr už psát nechce, já, při svém stávajícím pracovním vytížení, opravdu nestíhám. Takže „Jen tak zlehka“ se zřejmě stane mrtvou schránkou, která se zřejmě už k životu neprobere. Jenže mně se zatím ještě nechce končit. Nechce se mi odejít a jen z povzdálí sledovat, co se na té naší malé blogscéně děje. Díky blogování jsem poznala spoustu zajímavých lidí. O některých bych dokonce řekla, že mi tak nějak přirostli k srdéčku, že ač jsem je nikdy neviděla, považuji je za své přátele.

Uvažovala jsem o možnosti osamostatnit se a přesunout ty své písánky někam jinam, třeba na bloguje.cz. Anebo že bych požádala náčelníka Koubu o laskavé přijetí pod jeho ochranná křídla. Ovšem jsem tak veliké jelito, že nevím, zda bych všechna úskalí samostatného blogování zvládla. Zřejmě bych potřebovala pomoc nějakého ostříleného a trpělivostí oplývajícího borce. Ovšem nejdůležitějším pro pozitivní vyřešení daného problému (tedy zůstat a dál blogovat) je být on-line, mít možnost dostat se na Internet, být připojená. To je oč tu běží. Není tajemstvím, že se na Internet dostanu jen v práci. A to se patrně od února změní. Náš pan řídící chystá opět „restrukturalizaci“. A když se škatulata hejbnou blbým směrem, bude Válečná off-line. Konec, šmytec. Není připojení, není blogování.

Od začátku roku řeším domácí připojení via mobil. Vše vypadalo nadějně až do chvíle, kdy jsem začala shánět „propojovací kabel“ s tím přepínacím čudlíkem, který zajistí současné připojení a dobíjení mobilu. Zatím to vypadá tak, že se na ten můj Siemens C55 očudlíkovaný kabel prostě nevyrábí. A já vskutku netuším, jak dlouho vydrží připojení než se mobil vybije. Půl hoďky, hoďku? Každopádně mám čas do konce ledna, bych to nějak pojala. Od února budou internetové tarify méně výhodné.

Sami vidíte, že je toho dost v čem si musím udělat jasno. Zatím se v tom jen tak zlehka plácám a nevím z které do které. Zůstat nebo odejít? Připojit či nepřipojit? Být či nebýt? Každá rada drahá.

Tož zatím…


:: ohezkla: HK 15:25 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch