:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 9.2.04 ::

Panebože! Moje žena obdivuje Hitlera!

Našel jsem lyže přátelé. Prostě jen tak. Jdu si tak v pátek z hospody domů a co nevidím. Starší Rossignoly s geniálním vázáním Marker M46. Je jasné, že jsem takový poklad nemohl jen tak nechat ležet na ulici, hodil jsem si je tedy na rameno a šouravým krokem je dovlekl domů. Tam jsem pak dlouhé hodiny s nimi pózoval před zrcadlem. Doufám, že ještě bude nějaký sníh. Mohl bych s nimi chodit třeba..no někam.

Proběhlý víkend byl nějaký ohňový. V sobotu mi volal Ing. Tlustý z Ostravy a ptal se po Líné Noze, který se měl v městě komínů vyskytovat. Mimo to mi popsal svou páteční příhodu. Vrátil se kolem půlnoci domů, nadrátovaný jak Dán a nenapadlo jej nic lepšího, než že si upeče bůček. Vložil tedy pekáč s vepřovou manou do trouby, nařídil minutkovník a spokojeně usnul. Samozřejmě, že jej nějaké zvonění neprobudilo. Kolem čtvrté ráno, ho vzbudil tlak recyklovaného piva na močový měchýř, což jej donutilo k úkonu „vstaň a choď“. Probudil se do naprosté mlhy, smradu ze spáleného masa a pekáče. Začal tedy jednat jako správný muž, vypnul troubu, pekáč hodil pod vodu, otevřel všechna okna a dveře a pak spokojeně čekal hodinu na chodbě než se ten smrad vyvětrá. Říkal, že u toho docela vystřízlivěl. Já jsem zase si v sobotu šel zakouřit na terasu a vajgl poté odhodil do velké plechové krabice, která tam plní funkci popelníku. Poněkud plného popelníku. Poté co jsem to típl, odkráčel jsem opět k PC a spokojeně zíral střídavě do monitoru a na lyže. Po dvou hodinách jsem ucítil zvláštní smrad, zavřel jsem tedy okno a brblal na sousedy. No a pak jsem se vypravil na cigáro. Už na chodbě byl smrad jako kdyby tam kouřilo dvacet horníků po šichtě. Řekl jsem si, že dole mají asi nějakou kuřáckou návštěvu, otevřel dveře na terasu a zjistil, že jsem si tam zřídil spalovnu tuhých odpadů, v mém případě vajglů z cigaret.

Líná Noha je občas i šikovný. V tomto případě dotáhl cd New Order – Get Ready a EMF. Dopadlo to tak, že jsem si v sobotu pouštěl první dvě písně z Get Ready pořád dokola. Pěkně mi z toho šibalo. Mimochodem, dívali jste se včera na Monthy Python? Já měl po večeru na téma Ex-python málo a tak jsem si ještě na noc pustil Life of Brian. Hurá. Když už jsem u těch Pythonů, nemáte někdo titulky k dílům jejich skečů? Předpokládám, že ne, co?

No nic


:: zprznil: Karl 17:46 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch