:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 22.3.04 ::

Šastni teho gušla aneb Já si dám zabijačkovou...

Tož tak,zabijali zme. Ni mi, ni mojeho chlopa, zabiljali zme gušla (pro české okruhy: gušel je "po našimu" prase). Bo to mače tak, my s chlopkem mame takum tradicu, že každym rokem zabijamy gušla, až je co žrač. Naco chodič do masařa a za velke penize kupovač masko, gdyž se možeme domluvič s fajnymy kamaradamy a šastnuč gušla spolem. Jak še pravi, zrobime to na polim a šeci ušporujemy.

Sobota začala fajně. Rano chlopek stanul, hodil čubu vychcač a odfaral pro masařa, kery nam měl
teho gušla šastnuč i zrobič tych vyrobkuv. Ja šem zatym v chalupě pokluzala a měla šem taky plan, že budu po tym kluzeni kukač na na bednu, až se to ti chlopi zrobjum sami, tum zabijačkum, bo še při tym šeci nadžigajum jak te svině a ja měla taky plan na tum sobotu, že budum gřešnum robkum a chlastač něbudu. Ale jak še pravi: roba mini a pan Bug měni.

Tož asik tak, po desate mi chlopek volal na mobila, že němaju tych špilek na jelita. Až hopnu do kšeftu i barzjake špilky kupim. I včil še začnula moja tragedia. Dopokluzala šem, išla šem do tej Billy, kupila šem špilky a došla šem na tyn plac, kaj še zabijalo. Kukam na tych chlopuv a pravě še: "Babo, to něvipada fajně. Chlastu po kokot, gušel už něchrochta, tož to budě šichta. Sicher še napereš aj ty.". I tož jak šem doněsla tych špilek, mušela šem ši vypič barzjakum fajnum gořalkum. A potem šem enym kukala jak še mašař ohaňal tym punštokom. Potym šem pomyla tych zabřiděnych čeparuv a dostala šem take privilegium, že možu pomychač tej masy do tlačenky i jitrnic. Pak šem zasik pomyvala čepary, davala šebleflum tlačenku do tych pytlikuv a fajně koštovalam šecky te vyrobky. Potem sem še dala po gořulce a bylo mi, džecka, tak fajně. Pili zme ty lahvače od Radegasta a k temu barzjaku Wisku, no fajne.

No, zavěr večirku mi jaksik unika, bo tych dojmuv bylo jaksik převelice. Ale mušim vam povědžeč, že muj chlopek trva na tym, abysem tu napisala, že un velice miluje zabijačku, velice byl un taky akčni a že ezli chcete oprubovač, tož to možetě, bo on to tak fajně dochučil, že by za tototk še nemoseli stydžeč ani v tym Hiltoně. A ezli nevěřiče, tož dofarajtě. Gušla mame plny mražak. A ezli ste mi něrozuměli ni sluvka, tož to vaš problem, bo to je po našimu.

Zabijamýýýýý...


:: ohezkla: HK 14:24 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch