:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 26.3.04 ::

Šediví dnové aneb To má být jako jaro?

Svět še v kravskum dupu obraca. Vůbec to nechápu, vůbec tomu nerozumím. Co to je, totok? Jaro? Ráno jsem rozlepila oči, koukla z okna...ty vole, sníh! No to mi poser! Já chci Jaro, teď a hned!!! Mám blbou náladu, nic se mi nechce, jsem líná jako vepř a navíc v noci nespím. Probudím se tak v jednu, půl hoďky se zmítám, v hlavě kolotoč pitomých myšlenek. Co se mnou bude? Co budu dělat? Kde najdu novou práci? Když ji nenajdu, z čeho zaplatím inkaso a nájem? Má mě můj muž ještě aspoň trochu rád? Neměla bych tak žrát, jsem tlustá. Jsem stará. Jsem hloupá. Chci mít dítě. Musím přestat chlastat, tím nic nevyřeším. A kouřit taky přestanu. Začnu znova malovat a budu se učit to po*rané HTML a angličtinu a...kašlu na to. Jdu si zakouřit a na chvíli upadám do komatu jenom proto, abych se za hoďku znovu probrala a...co se mnou bude...

Včera jsem dřepěla celý den sama doma a sledovala barzjake pohlupave serialy. Pan Válečný se oddával popíjení s kolegou, kterému se narodilo mimino. Do psí nohy! Sice chtěl, abych se zapíjení robátka účastnila, ale znám se. Se svojí blbou náladou, podpořenou alkoholem, bych se nejspíš chovala jako hysterická kráva. Tož jsem radši zůstala doma a brečela čubě do kožucha. Proč už není, kurde, Jaro? Proč už nesvítí slunko? Potřebuji nějaké pozitivní vjemy pro svůj starý unavený mozek!

Snad pozitivní bude dnešní návštěva dííívadla. Od 19:00 budeme "čekat na Godota". Ale vzhledem k tomu, že můj muž má jakousik neodkladnou, prý pracovní, schůzku v 17:00 v restauraci "Na Ružku", mám strach, aby se čekání na Godota nezměnilo v čekání na manžela. A tož co, zrobim se šnicle, pustim bednu a čuba mi bude fajnym společnikem. A v noci zase nebudu spát, vzbudím se v jednu, v hlavě kolotoč pitomých myšlenek.

A dost! Už jsem protivná i sama sobě. Jak že to zpívá Wabi "kosa na kolejích" Daněk?...tak řekni, sakra, to svý:nevadí, zase bude líp. Jo. Není to zas tak děsné. Dneska, courajíc po internetu, jsem se u Maji asi hoďku chlamala tomutok. Tož nebuďte ze mě v deprézi a posmějte se taky.

Všechno je na pi*u, jen včely jsou na med...


:: ohezkla: HK 13:47 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch