:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 17.3.04 ::

Tak tohle je život aneb Mezi nohama zlatý důl...

Tento článek je nevhodný pro děti a mládež mladší 18-ti let

Moje nejlepší kámoška je chlap. Tedy ne nějaká babachlap nebo mužatka. On je to CHLAP, od "přirození". Nechci si tady plácat po ramenou, ale řekla bych, že s "mým kámoškou" jsme důkazem toho, že mezi opačným pohlavím opravdu může existovat přátelství. Sice je to muž svérázných názorů, nicméně jeho ranařství mi zhusta pomohlo vyřešit zapeklité životní situace. Pravda je i to, že někdy jeho svojské postoje nezvládám.

Včera jsem se nezvykle brzo vyhrabala z loža a u kávy a cigárka dumala co tak dneska budu dělat. Z úvah o mých neveselých perspektivách mě vytrhl zvonek. Koho to k nám, takhle po ránu, čerti nesou? Zvednu náš domácí hubafon a zahlásím:"Prosím?". Odpovědí mi bylo velmi chraplavé:"Su už Němci v Berlině?!". Ano, tušíte správně, byl to můj kámoška a byl nadžigany jak sviňa. Nu co, i muži mají své dny a my ženy jim v takových chvílích musíme být oporou. Dlužno ještě podotknouti, že můj kámoška sám o sobě tvrdí, že je kvartální piják. Když paří, tak paří fest a z rozjetého vlaku vypadne až po třech dnech absolutním vyčerpáním.

Otevřela jsem dveře a v náručí mi přistála igelitka plná lahváčů. "Co máš pro nás nového, Bobe?". "Ty, Tome, noveho nic, ale mam tu cosik na spraveni.". (Chápejte, já jsem Tom a on je Bob). Dopila jsem kafe a s lehkou obavou otevřela lahváče. Bob se zhluboka napil, grgnul a začal vyprávět. "Hej, Tome, tak od neděle slavim svoje narozky.". To by poznal i slepý, prochlastaný chraplák byl naprosto usvědčující. "Začnuli zme na kuželkach, pak zme šli na tanečky, rano na gulašovku do "Žloutenky", potem na šampus do "Kartača" a pak zme jeli do burdelu a synci mi kupili k temu životnimu jubileu kurvu. No a ja včil idu přimo z teho šuku.". No potěš klobás. Bobovi zářila očička a to nejen tím chlastem. Tvářil se jako Podlahův kozlík Šikula a začal mi velmi podrobně líčit onu postelovou akrobacii. Obzvláště si pochvaloval nasazování prezervativu ústy. (Kolik asi prezošů ta děvucha polkla, než se dopracovala k dokonalosti?). "Ty a viš co, ta kurva byla asi tak stara jak ty a viš jake měla kozy? Asi tak čtyrky a neměla je vygajdane!!!". No, ne že bych měla mindráky ze svého poprsí, ale řekla bych, že působení gravitace se nevyhne nic, ani kozy kurví. A Bob byl v takovém stavu, že by práci plastického chirurga nepoznal, ani kdyby to měla ta kněžka lásky vytetováno na pravém ňadru.

Po třech lahváčích z Boba kopulační euforie vyprchala a dostavily se výčitky svědomí. "Tome, a co jak se to dozvi moja roba? Co bys robila ty, gdyby ti chlop šukal s kurvum?". Co bych robila? Nejdřív jsem uvažovala o ostře nabroušené mačetě a genitáliích, válejících se na podlaze. Pak o kurvocidě. Pak jsem si představila sebe samu, kterak prodávám své tělo a na mé pracoviště se dostaví něco, co si myslí že je chlap a vypadá jako opocené páchnoucí dvojče Dinosaura. Potom se mi vybavila jedna hláška: každá baba má mezi nohama zlatý důl a která ne, tak ta tam má fakt pi*u. Takže, víte co bych udělala já? Já bych k našemu manželskému loži vyvěsila ceník erotických služeb. Máš potřebu za sex platit? Výborně, budeš platit i mně. Jen bych se asi musela naučit nadundávat prezervativ ústy.

Kde je poptávka, je i nabídka...


:: ohezkla: HK 19:19 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch