:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 30.4.04 ::

Zapalte ohně aneb Na koštěti do Evropy...

Že jsem stará čarodějnice je snad jasné. Že jako taková budu dneska v noci drandit na koštěti kolem hořící vatry je samozřejmé. Je jasné a samozřejmé, že už měsíc spřádáme v našem regionílním sdružení "Jedubab" temné plány na řádné oslavení dnešního sabatu. Košťátko jsem včera vytáhla ze sklepa a patřičně vyzdobila. Černý hábit jsem si vyprala, kotlík na lektvary vycídila a netrpělivě očekávám soumrak. Zatím se mi ovšem neozvaly kolegyně čarodějnice a tudíž je mi dosud utajeno místo dnešního sletu. Ale do večera daleko, tak snad všechno klapne a do Evropy vlítneme jak se sluší a patří. (Teda, ne že bych z té EU byla nějak zvlášť nadivoko.)

Pokud se dnešní Black Sabath vydaří, doletím si po půlnoci pro pana Válečného a "dotahnu ho pod barzjaky rozkvitnuty křak, až mě oluba, bo něchcu uschnuč". Cítím totiž v kostech, že tajemné lektvar, připravené dnes v noci, mi s největší pravděpodobností způsobí sobotní kocovinu a třeskutou bolest hlavy. S permoníkama v hlavě a dvojkou v každém oku opravdu nedám sobotní dopolední procházku, byť by jejím účelem bylo líbání pod třešní. Avšak kvůliva některým zítřejším akcím budu za tu kocovinu vděčná. Rozhodně se totiž nehodlám účastnit juchačky na počest vstupu (však víte kam). Kocovina také vhodně otupí mou vnímavost v rámci soudružské šou na naměšču, která nese hrdý název "Ta práce matka pokroku...". Bydlíme od náměstí na dostřel a projevy soudruhů a tóny Internacionály mi (i bez kocoviny) přivozují nauseu.

Všem čarodějnicím i čarodějkám přeji vydařený sabat. Všem ženám báječné polibky pod třešní. Všem mužům ať mají koho líbat. Vám ostatním hezký víkend a pokud právě obědváte, dobrou chuť.

K lesu čelem, k Ivanovi zády...


:: ohezkla: HK 12:57 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch