:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 15.6.04 ::

Alles iste gut abgegangen

Kosheen nebyl. Shane MacGowan nebyl. Slavnosti pivovaru nebyly. Ska festival byl. Ale popořadě. V pátek se ozval Líná Noha, že poněkud zazdil koncert Kosheenu a vypravil se pro lístky až v pátek dopoledne, kdy už byl koncert zhruba dva týdny vyprodaný. Já se poněkud zasekl v práci od rána až do čtvrt na devět, takže mi to až tak nevadilo. Dohodli jsme se, že se potkáme v sadech pana Riegra, kde se také měla nacházet více či méně známá společnost z práce. Po příchodu jsem rychle doplnil chybějící tekutiny v těle a pak už jen přebíhal od jedné společnosti ke druhé. Poté, co Líná Noha zůstal již sám, donutil jsem jej k přesunu za společností pracovní, s čímž po delším přemlouvání souhlasil. Navečer jsem se projevil jako statečný hoch, kdy jsem odmítl se nechat přemluvit k návštěvě Toxy (Roxy), která by se určitě protáhla do časných ranních hodin. Tak to byl ve stručném výčtu pátek.

V sobotu jsem po obhlédnutí počasí zjistil, že se celkem vyčasilo a vytáčel telefonní číslo Líné Nohy, abychom se domluvili kdy a v kolik sraz na Ska festival. Cestou mě napadlo, že bychom mohli přibrat pana G., kterýžto po různých finančních komplikacích zůstával sedět smutný sám doma. Bylo jasné, že z mého návrhu byl nadšen a po chvíli jsme se již ve Stromovce veselili tři. Piva utíkala z kelímků do našich bachorů, ska vyhrávalo jak na lesy a nálada byla výborná. Trochu mě zklamal Fast Food, který si přizval jakéhosi varietního umělce, který do jinak ladných rytmů, bručel jak černoch z Jamajky. Strašné. Ale to mi zas tak nevadilo, zvláště, když na závěr zahráli nějací skvělí Nizozemci, jejichž jméno jsem bohužel zapomněl. Dokonce jsem i tančil. A jak. Překvapivě se po odehrání kapel zjevil pan M. se slečnami E. a L. a začali plánovat přesun do dalších lokací. Byl jsem již poněkud v náladě a tak jsem souhlasil, zatímco Líná Noha již byl poněkud mimo a odrazil se směrem k domovu. Jak se ukázalo, další lokací byl domov pana M. a slečny E., kde se nálada rozvíjela až do časných ranních hodin až do naprostého odpadnutí všech zúčastněných. Po ranním probuzení a shlédnutí nezbytných ranních pohádek jsem se konečně vypravil k domovu, kde jsem šťastně usnul spánkem spravedlivých.

Mimochodem, zrovna hrajeme první zápas na Euro a prohráváme s Lotyšskem 0:1. No to je paráda, ještě, že zrovna nastoupil Mára Heinz, který dle mého tipu vývoj utkání otočí. To jsem zvědavý, jak to dopadne.

Tchüss


:: zprznil: Karl 19:17 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch