:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 30.6.04 ::

Hurá, prázdniny aneb Od zítřka nečaruju...

Tak zítra začínají prázdniny, ach jo. Spousta rozjivených fakošů v ulicích, rachot před barákem od sedmi od rána a davy německých turistů v centru města. Ale to letos není všechno. Od zítřka se můj muž stává nezaměstnancem, ach jo. Čekala jsem, že bude mrčet, bude mít blbou náladu a svoje nepohody si bude vybíjet na mé maličkosti. Hmm, zdá se mi však, že je v naprosto v klidu a docela si lajsnu tvrdit, že se na ty dny nicnedělání těší. Když vidím ty záblesky nadšení v jeho očích, jímá mě lehká hrůza. Za jak dlouho si začneme lézt na nervy?

Pokud jsme byli oba dva zaměstnaní, těšili jsme se na společnou dovču. Dva týdny, kdy budeme spolu, budeme si užívat volna, budeme courat po horách, na chalupě spravovat plot, koupat se. Ovšem něco jiného je být spolu zavřeni v bytě, čumět na sebe 24 hodin denně po dobu několika týdnů, dost možná i měsíců. Předpokládám, že prvních pár dnů bude fajn. Ale co pak? Pro případ manželské krize jsem vymyslela závratné řešení. Tak například je třeba vyčistit troubu. Už jsem zakoupila barzjaky sračkol, který prý odstraní všechny nečistoty a zaručí lesk jako blesk. Pak by taky nebylo od věci umýt okna. Ne že by přes ně nebylo vidět, ale jeví se mi to jako vhodná aktivita pro nezaměstnaného muže. I koberec volá po vyčištění. A ve sklepě je burdel jak sviňa. Tyto činnosti lze vhodně proložit mytím nádobí, vysáváním a vytíráním. A co budu dělat já? Asi toto: od zítřka nečaruju. Maximálně budu vařit. Předpokládám, že po takovém pracovním vytížení bude manžel jásat nad společnými procházkami s čubou, projížďkami na kole a koupání v "Sádráku" (známé opavské jezero). A teď prosím o ab-so-lut-ní ticho. Tramtadadá...Válečná si plácá po ramenou a nahlas se chválí. To jsem ale chytrá a šikovná děvucha...tramtadadá...gong. Pokud se dlouho neobjevím na "Jen tak zlehka" tak vězte, že mě manžel při čištění trouby narval do jejich útrob, otočil čudlem a začal si prozpěvovat "Ej, zomrela mi žena...".

Všem přeji krásné prázdniny, bezvadnou dovolenou, klid, pohodu, slunce v duši i nad hlavou. Pěkně si užívejte volna a odpočiňte si. Já si budu, doufám, taky užívat.

Tento způsob léta...


:: ohezkla: HK 12:55 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch