:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 8.6.04 ::

Panebože! Jak tohle lze vůbec přežít?

V pátek měla proběhnout již předem avizovaná oslava kamarádových narozenin. Moc jsem jeho řečem o klidné párty nevěřil a jak se ukázalo mé obavy nebyly liché.

V pátek mě kolem půl deváté večer vyzvedl pan G. z práce a společnými kroky jsme se ubírali k místu určení. Tím byl byt onoho kamaráda, nazývejme jej třeba pan P. Poté, co jsme se dostali na Žižkov, rozhodl jsem, že přeci správný rocker nechodí nikdy dřív a vytáhl pana G. na pivo do hospody pod bytem P. Lehce jsme do sebe nasoukali dvě plzničky a pak už se vyvezli do čtvrtého patra. Po příchodu jsem zjistil, že jsme přišli akorát, neboť zábava již byla v plném proudu a my se jen připojili. Asi tak kolem čtvrt na dvanáct, rozhodla se společnost, že se přesuneme na hlavní místo určení, čímž byl snobárenský klub Mecca, kam P. zajistil blíže neurčený počet lístků. Už na tom bytě jsem porušil svou zásadu, že tvrdý alkohol zásadně nepiji a v klubu jsem kdoví proč dal na radu pana G., že nejlepší pití je vodka s džusem. Hmm. Takhle to probíhalo celou noc, až se rozsvítila světla, čímž nám naznačili konec produkce a my spočítali mrtvé. Cítil jsem v sobě ještě dostatek sil a proto jsem byl pro přesun ještě někam jinam, přičemž zvoleno bylo Studio. Nutno říct, že tam už jsme pokračovali pouze tři a to já, pan G. a P. Časový údaj už jsem měl taky zamlžený, ovšem světlo už svítilo. Vešli jsme do Studia, dali si nějaké pití, pak ještě nějaké a pak to přišlo. Prostě mám okno, ale jak blázen. Další část znám z vyprávění a ze svých kraťoulinkých útržkovitých vzpomínek. Prý jsem ve Studiu spal. Prý jsem odešel dřív než pan G. Prý jsem po navrácení se na po povrch zemský volal Líné Noze, že mířím k jeho baru. Poté co jsem dorazil, byl jsem okamžitě Línou Nohou vyveden a pomalu a trpělivě mi bylo vysvětlováno, že v takové stavu tam fakt nesmím. Prý jsem na něj při odchodu hrozil. Prý jsem cestou metrem dvakrát přejel. Prý jsem od Líné Nohy odešel kolem jedenácté dopoledne. Domů jsem přijel ve tři odpoledne.

Dřív jsem tři dny kalil a jeden den mi bylo blbě. Teď kalím jeden den a tři dny mi je blbě. Co s tím? Každopádně na tom, že jsem prase, to nic nemění. Však co.

Pravda a láska stejně zvítězí nad lží a nenávistí!


:: zprznil: Karl 11:52 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch