:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 1.6.04 ::

Pečivo a Řitní surfaři

Včera jsem pod dojmem zážitku z cesty domů už nestihl napsat o nedělních prožitcích, ale stihnul jsem lehce nakousnout podivné automatické reakce, které se mi občas stanou a jedna z nich by i měla být nosným článkem tohoto blábolu. Teda doufám.

V neděli, pod dojmem nádherného počasí, vytáhl jsem pana G. na posezení do zahradní restaurace Na zelené louce. Počasí bylo svělé, byli jsme obklopeni spoustou nádherných mladých maminek a cyklických sportovkyň a vesele jsme konverzovali o životě, vesmíru a vůbec. Popíjeli jsme k tomu celkem slušné řezané Krušovice, jejichž světlé vydání opravdu nemusím a o pohodu bylo vystaráno. Po nějakém tom pivku se už tekutiny chystaly vydat na cestu ven a já se vydal na cestu na WC. Poctivě jsem si stál u pisoáru a plnil svůj úkol, když z kabinky vyšel malý klučina a rázoval si to ku dveřím. V tu chvíli ze mě naprosto nečekaně vypadlo: „a co ruce?“. Klučina udělal psí oči, pokýval hlavou a vrátil se k umyvadlu, kde poslušně provedl oplach. Hmm, podivil jsem se, kde se ve mně bere tolik soucitného otcovského citu a jen se modlil, aby venku neměl nějakého nabouchaného taťku. Naštěstí neměl, takže jsme se v klidu mohli nechat přemluvit na přesun do Riegrových sadů. Tady už to bylo horší. Sešla se docela větší sešlost lidiček, mezi nimi byl i Líná Noha, který však jen málo lidí ze skvadry znal a brzo vypadl se slovy: „myslím, že se tady budete bavit i beze mě“. Stihl jsem jen odvětit, že je magor a popřát pěknou noc. Jo, mimochodem si narazil nějakou Američanku a dokonce kvůli ní, rozhodl se bojkotovat Rock for People. Budu muset ukecat pana G., snad se podaří. Odbočka skončila, zpět k neděli. No, pak už probíhala nezávazná diskuze, piva probíhaly, ujelo mi poslední metro a tak jsem znaven nepohrdl odvozem osobním přibližovadlem. Myslím, že to byla moje záchrana.

Jelikož mi nebylo včera dvakrát do zpěvu, rozhodl jsem se věnovat daleko bohulibější činnosti, kterou bylo stahování mp3 vynikající skupiny Butthole Surfers z jejich oficiálního webu, čímž si zasloužili můj nehynoucí obdiv. Předpokládám, že se mezi čtenáři najde jen málo takových, kteří ji budou znát, ale pokud překonají nedůvěru k velmivelmi podivné hudbě, nemohou jinak než že se do Badholů zamilovat. :)

Končím, Tvá Máňa


:: zprznil: Karl 23:10 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch