:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 7.6.04 ::

Zdroj vyschnul aneb Operace mozku v přímém přenosu...

Tak a jsem v loji. Přišla jsem o neutuchající zdroj inspirace. Přišla jsem o chvíle plné adrenalinového opojení. Přišla jsem o noční rozptýlení, o pravidelné setkávání s policisty ČR, o zdokonalování se ve znalostech první pomoci. Zkrátka a dobře naši sousedé Vichrovic už nejsou a nebudou co bývali.

Kdysi jsem se zmiňovala o našich znamenitých sousedech. Jo to byly časy. Stačilo si dělat pravidelné poznámky a za chvíli by bylo materiálu na román, tedy spíš na horor. Klíďo bych trumfla pana Kinga. A včil? Konec, šmitec, utrum. Vichři se totiž oddávali chlastu natolik intenzivně, že starého šlehlo a byl po jakémsi záchvatu odvelen na delší dobu do špitálu. To jsem si ještě říkala, že nic není ztraceno. Vrátí se, otrne mu, nakoupí baterii denaturátu, zase budě fajně. Tož bať že. Ale jen do času. Tentokrát to značně přehnal, v rámci delirka se složil a při pádu se fest chrapnul do lebeně. V opavské nemocnici zjistili, že operace mozku je poněkud větší oříšek, než čekali a milého komatického Vichra nechali přepravit vrtulníkem do Ostravy. Ostravští neurochirurgové se pokusili o nemožné. Mravenčí, téměř hodinářská práce. Patrně se podařilo vyvinout chirurgický nástroj, který je schopen štěpit atom. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, že zastavili krvácení páně Vichrova, ehm, mozku. Operace se zdařila, pacient přežil. Když se po týdnu probral z umělého spánku, prý byl pár dnů hodný chlapec, ale absťák je absťák, že. Začal se dožadovat rychlého přísunu alkoholu. Agentuře JPP (Jedna Paní Povídala) se dokonce podařilo zjistit, že mu chybí kus lebeční kosti a hlavu má provizorně slátanou dohromady jakousi kovovou deskou. Prý kvůliva recidivě, ono totiž krvácení do mozku není žádná prdel a dokud není stoprocentní jistota, že se nebude opakovat, lebeční kost spokojeně odpočívá v mražáku. Tolik zpráva agentury JPP.

A nyní holá fakta, viděná očima Válečné reportérky. Zda je kus Vichrovy lebky u ledu nemohu potvrdit, protože o neurochirurgii vím asi tolik, že se zabývá operacemi mozku. Faktem je, že soused má přes půl hlavy jizvu velkou jako prase, ve tvaru podkovy. Skutečností je i to, že je zmatený jako Goro před Tokiem. Na pozdrav sice odpoví, ale mám pocit, že naprosto neví, kdo ho právě pozdravil. S padesáti procentní jistotou mohu potvrdit, že patrně opět semo tamo nasává. Onehdá jsem ho potkala na ulici, motal se a zdálo se mi, že je ožralý jako Dán. Každopádně je u sousedů docela klid. Rachot s asistencí Policie proběhl jen jednou. Ovšem pravda je i to, že minulý týden odvezla "rychlá" Vichra opět do špitálu. Proč to přesně nevím, leč Agentura JPP tvrdí, že prý to byl epileptický záchvat.

Sami vidíte, že veselým historkám z natáčení je konec. Ovšem nebojte se, zalovím v paměti a byl by v tom čórt, abych se neupamatovala na nějaký pikantérní zážitek.

Fakt nejsem cynik...


:: ohezkla: HK 14:10 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch