:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 2.7.04 ::

Dobře nakopnutý Roteiro aneb Finále v loji...

Upozornění: tento příspěvek není vhodný pro fotbalové odborníky a skalní fanoušky. Četba jen na vlastní nebezpečí!!!

Nejsem žádný výrazný znalec a milovník fotbalu, ovšem v rámci klidu v rodině občas koukám na barzjaky ten mač. Zpočátku jsem přiváděla pana Válečného k šílenství otázkami typu: "A proč je tam těch pánů tak moc? A ti červení, to jsou naši? Jaký je rozdíl mezi ofsajdem a postavením mimo hru?". Tuším, že svého zenitu jsem dosáhla památnou větou: "Kdyby na tom hřišti pobíhalo i pár Německých ovčáků, třeba by ti fotbalisti byli rychlejší." Manžel mě tenkrát málem přizabil a odešel se na ten futból dodívat do hospody. No a já se rozhodla, že požádám některou z místních kopaček, aby by mi objasnila záhadu hlavolamu. Při nejbližším fotbalovém klání jsem nainstalovala své těleso do hospody, sedla si ke kapitánovi týmu FC Malé Hoštice a nechala si všechno pěkně polopaticky vysvětlit. Sice mi stále fotbal připadá jako taková hodně zmatená hra, ale k radosti svého chotě už neprudím hloupýma dotazama.

Tož a včil k temu Euru. Můj komentář, jak jste jistě pochopili, nebude nikterak fundovaný. Nicméně si troufnu tvrdit, že ti naši čutálisti odvedli výborný výkon. Dokonce i já jsem dokázala ocenit jejich inteligentní a přitažlivou hru. Obzvláště výkon Milana Baroše by zasloužil pochvalu před nastoupenou jednotkou. Včera večer se však mé oko zalilo slzami.

O výsledku včerejšího zápasu se už od pondělka vedly vášnivé debaty. Řešilo se skóre, uzavíraly se sázky. Dozvěděla jsem se, že ti Řekové stojí za hovno a že je sicher šmiknem. Dozvěděla jsem se taky, že ti Řekové jsou docela dobří a že za výhru mají dostat slušně zaplaceno, takže to sicher projedem. Bylo mi řečeno, že sudí Collina, který má náš duel s Řeky pískat, je prý nejlepší rozhodčí v Evropě. A bylo mi i řečeno, že rozhodčí Collina je hajzl a jednou nám to už pěkně posral blbě odpískanou penaltou. Díky těmto diskuzím jsem objevila další velkou neznámou. Sázky a kurzy. Je to pro mě něco jako tajemství proutěného košíku. Na vítězství Čechů byl kurz 1,5 a na vítězství Řeků 5. Co to znamená? Pochopila jsem to asi tak, že když na vítězství outsidera (Řeků) vsadím 1.000,-Kč a oni fakt vyhrajou, Sázková kancelář mi vysolí na dřevo pět litrů. No, nebudu lhát, že červík chamtivosti zahlodal. Každopádně jsem byla na čtvrteční utkání docela zvědavá.

Jak to včera dopadlo víme všichni. Tomu já říkám smůla jako prase. Řekové si patrně promázli kopačky olivovým olejem a v patnácté minutě prodloužení při nich stál fotbalový Bůh. Ale naši byli jednoznačné lepší. Při každé naší gólové šanci jsem řvala jako na lesy, a že jich bylo dost. Co se sudího Colliny týče, je to démon, ale myslím si, že tak trochu pískal ve prospěch Řeků. Sečteno a podtrženo, byla to paráda, ikdyž se smutným koncem. Inu co, je to jenom hra a pokud nejde o život...

Hoši, děkujem!!!!


:: ohezkla: HK 10:08 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch