:: Jen tak zlehka ::

aneb co všechno víme o praní/přání ponožek - bulvární rodinný párek (deníček pro každý okamih)
:: FUCKING WEATHER :: MAIL: Redakce :: MAIL: Karl :: MAIL: HK :: TESILÍ DOMOV ::
ICQ
[::.rss a jiné kydy.::]
:: RSS 2.0
:: Atom site feed
:: GUESTBOOK
[::..zlinky..::]
:: VYFOCENÝ TESIL
:: DEBIL TESIL
:: TESILÍ RÁDIJO
:: NEKONEČNÝ TESIL
:: CHUTNÝ TESIL
[::..súdruhovia..::]
:: Čmelda [Pato(b)log]
:: Lobo
:: A EÁÁ
:: Tam je...
:: AIF
:: Pivní varník
:: PlayForever
:: Brünn Lindwurm
:: Stanice ZOO
:: VfB
:: Chachar
:: PŠT?
:: TSOG-360
:: MP za vodou
:: OV blokuje
:: Kotchka
[::.nějaké obrázky.::]
Tak trochu lepší rádio
Tak trochu jiné rádio
Opera
[::..ARCHIV..::]
[::PROSTE ARCHIV::]
[FAKT JE TU ARCHIV]

:: 30.8.04 ::

Smršť....jinak to nazvat nelze!

Výpad na Slovensko se opravdu vydařil. Nečekal jsem až takovou zběsilost, ale poté co jsem se dozvěděl, že se akce účastní i dcera od otcovy přítelkyně s manželem, došlo mi, že z toho nevyváznu se zdravou koží.

V jednu jsme vyrazili z Prahy, abychom v pěkných děvět dorazili do Habovky. Bylo mi jasné, že cestou musím dávat pozor na pamětihodnosti, a tak jsem shlédl hned dva slovenské fotbalové stadiony. Trenčínský (celkem ok) a Žilinský (naprostá hrůza). Po zdvořilostních prvních pivech Zlatého Bažanta, bylo mi oznámeno Janou (dcera otcovy přítelkyně), že by mě rád vyzval její muž na utkání v jointech. Sic již nejsem takovým přeborníkem, jako v minulých letech, ovšem mám rád sázky a tak jsem jej samozřejmě musel pokořit. Po třetím brku jsem si všimnul pobíhajícího psa majitelů penziónu, kde jsme byli ubytováni a pevně přesvědčen jsem prohlásil, že ten pes se bude jmenovat Adolf (v sobotu večer už na to slyšel, hodný pejsek). Každopádně po našem návratu jsem zaslechl cosi od dvou slovenských bratov, že neumím pít. To mě samozřejmě zdravě vyhecovalo a tak jsem jim řekl, ať si zvolí zbraně. Byla to velká piva a borovičky. V jednu vytuhl Tomáš (manžel Jany) a pět minut po něm starší brat. Ve dvě mi mladší brat hovoril, že to vzdává a že iděme spať. Na to jsem zvládl odvětit pouze to, že mě bude muset vynést, protože již nejsem schopen chůze. Z té noci také pochází neidentifikovatelné zranění na mém čele. Předpokládám, že mě ve spánku někdo napadl.

V sobotu jsem po probuzení zjistil, že všichni již vyrazili na nějaké túry, a tak jsem po snídani vyrazil taky. Došel jsem ke kostelu, který jsem bedlivě prozkoumal a naprosto vyčerpán jsem si pro exkurzi musel v samoobsluze zakoupil jednoho láhvového Steigera, kvůliva regeneraci. Ale jak zjišťuji, psaní mě naprosto vyčerpalo, takže odhazuji klávesnici v dál a pokračování zítra.

Drž hubu


:: zprznil: Karl 19:11 :: [odkaz trwaly] :: | 0 komentu popularnych

0 Komenty popularne:

Přidat komentář

<< Home


...

This page is powered by Blogger. Isn't yours? [Co tady chces s tim kurzorem?!]

PicoSearch